Goede kwaliteit

Drukwerk bij Nicks

Stickers-voor-van-mossel-Nicks-reclame-scaled.jpeg

Bestel bij Nicks goedkoop en gemakkelijk al jouw drukwerk

Drukwerk is een goede manier om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Er zijn zoveel verschillende soorten drukwerk. Je kunt kiezen voor posters, folders, visitekaartjes, flyers, brochures, roll-up banners, stickers, sleeves etc.

Het is belangrijk om te weten wat voor doelgroep jouw bedrijf om de meest effectieve versie van drukwerk te kopen. Is jouw doelgroep studenten? Dan zijn posters misschien wel een goede optie, die kun je dan ophangen bij treinstations en in verschillende scholen. Weet je nou niet wat voor product je moet inzetten voor jouw bedrijf? Geen zorgen, Nicks staat voor jou klaar en we denken graag met jou mee.

Snelle levering

We zijn er op gebrand om jouw drukwerk zo snel mogelijk te leveren.

Klant vriendelijk

Hier bij Nick's denken we altijd uit het belang van de klant.

Hoge kwaliteit

De producten bij Nicks zijn van goede kwaliteit voor een nette prijs

Passend product en ontwerp voor jouw bedrijf

Het team van Nicks heeft de ervaring en kennis om het juiste product voor jou uit te kiezen. Een product dat goed bij jouw bedrijf/doelgroep past of voor een bepaalde gelegenheid. Wij helpen jou graag en je bent hier dus ook in de juiste handen. Met gedrukte communicatie kun je veel mensen bereiken en hier bij Nicks ben je op het juiste adres voor goed drukwerk. Creativiteit komt niet altijd vanzelf maar geen zorgen wij kunnen ook altijd helpen met het ontwerp van jouw logo/bedrijfsnaam. Samen komen we tot een prachtig eindresultaat.

Een paar ideetjes!

Drukwerk bestellen of heb je vragen?

Je kunt flyers, posters, visitekaartjes etc bestellen bij ons via de mail (info@nicksreclame.nl). Daar verstuur je jouw ontwerp naartoe en als je nog bepaalde wensen hebt zet je dat ook in die mail. De rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over bijvoorbeeld de posters kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefonisch (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee. Je kan bij ons ook altijd een offerte aanvragen. Bij Nicks zorgen we er altijd voor dat iedereen tevreden is. Zoveel service en dan ook nog eens supersnel! Neem vandaag nog contact met ons op en we staan voor je klaar. Wat wil jij vandaag laten drukken? Nicks reclame regelt ‘t!