Fruitboom geschenk

Origineel fruitboompje

Hier bij Nicks kan je de meest unieke relatiegeschenken vinden, zoals bijvoorbeeld een doe-het-zelf-fruitboom pakket. Met zo’n uniek pakket kan je jouw relatie echt verassen op een hele leuke en originele manier.

Het is een pakket waar een klein fruitboompje in zit. Hoe gaaf is het dat jouw relaties hun eigen fruit kunnen telen, en het is ook nog is super makkelijk! Dit speciale fruitboom pakket is hét duurzame cadeau! Ben jij zelf als bedrijf veel bezig met duurzaamheid? Blijf dan in thema met deze fruitboom. 

Verschillende fruitboompjes

Er zijn meerdere fruitboompjes waar je een keuze uit kan maken. Je hebt keuze uit: appel, kers, peer, pruim en blauwe bes. In het pakket zitten een paar verschillende benodigdheden die nodig zijn om het boompje goed te verzorgen. Natuurlijk zit er 1 fruitboompje in, 1 bamboe stok om het boompje te ondersteunen, 15 cm bindtouw, 1 biologisch voedingstablet voor een goede start en 1 geboortecertificaat hiermee kun je nog meer informatie vinden om jouw boompje op de juiste manier te laten groeien. 

Informatie over de fruitboompjes

Als de fruitboompjes binnenkomen bij jouw relaties is die ongeveer 35 centimeter, maar de boom kan tot wel 2,5 meter lang worden. De fruitboom heeft tijd nodig om te groeien en om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Het wennen duurt een jaar en tijdens het tweede voorjaar kun je bloesems verwachten. Als de eerste bloesems zijn gekomen kun je ook de vruchten verwachten. Plant het fruitboompje snel binnen 14 dagen anders groeit de boom uit de verpakking. Plant het fruitboompje niet wanneer het vriest. Het fruitboompje kan eerst binnen in een pot worden neergezet, maar als de bovenste knop begint te groeien moet het fruitboompje naar buiten.

Ontwerp van de sleeve 

Je kunt de fruitboompjes bestellen zonder sleeve maar ook met sleeve. Als je voor een sleeve kiest maak je het toch net wat meer persoonlijk. Heb je zelf een ontwerp gemaakt stuur dat dan naar ons toe via de mail (info@nicksreclame.nl). Of heb je nog geen ontwerp gemaakt? Dat maakt niet uit want wij helpen jou daar graag bij. Wij kunnen een ontwerp maken voor de sleeves. Vertel ons jouw wensen en ideeën dan maken we er gegarandeerd een mooi eindproduct van.  

Het fruitboom pakket gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt het fruitboom pakket bij ons bestellen via de mail (info@nicksreclame.nl). Vertel ons hoe jouw sleeve eruit moet gaan zien. Als je nog andere wensen hebt zet je dat ook in de mail, de rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over de fruitboom pakketten kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.