Zonnebrand bedrukken

Waarom bedrukte zonnebrand?

Als de zomer eraan komt is jouw doelgroep vaker lastiger te bereiken. Hoe ga je jouw doelgroep bereiken als ze op pad zijn? Mensen gaan op vakantie, naar het strand, naar het park en gaan meer wandelingen maken door het lekkere weer.

Er is wel een product dat altijd handig is tijdens de zomermaanden. En dat is zonnebrand, iedereen wilt het en iedereen gebruikt het. Zonnebrand met jouw eigen bedrukking is een origineel relatiegeschenk. En het laat ook zien dat je het beste voor jouw medewerkers en relaties over hebt. De zon is goed voor je maar het is nog belangrijker om jezelf goed te beschermen tegen de zon. Zonnebrand met jouw logo erop helpt met de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Ruim assortiment

We hebben verschillende soorten zonnebranden zoals: zonnebrand spray, zonnebrand crème, zonnebrand lotion, zonnebrand met hanger etc. Maar we hebben niet alleen zonnebrand we hebben ook aftersun. We hebben aftersun crème maar ook aftersun mousse. Wat ook erg leuk is is om een setje zonnebrand en aftersun als relatiegeschenk of promotiemiddel te geven. Neem een kijkje bij onze shop, klik hier.

Zonnebrand als promotiemiddel of relatiegeschenk

Zonnebrand kun je goed inzetten als promotieartikel. Er zijn meerdere gelegenheden om jouw eigen zonnebrand uit te delen. Denk aan een buiten evenement of een festival tijdens de zomer. Iedereen wilt dan wel gratis zonnebrand om zichzelf ook van de zon te beschermen. Je maakt zo dan echt een indruk. Mensen zullen het waarderen en ze zullen jouw bedrijf ook niet zo snel vergeten.

Zonnebrand als relatiegeschenk is ook toepasselijk, als jouw medewerkers op een zonnige vakantie gaan kun je jouw eigen zonnebrand meegeven. Of geef een setje zonnebrand en aftersun zodat jouw medewerkers goed voorbereid zijn op de zon. Je kunt ook een leuk zomer pakketje samenstellen met onze andere zomer producten. Denk aan een zonnebril met jouw logo, slippers met jouw logo of misschien wel een stranddoek met jouw logo. Zet jouw werknemers in het zonnetje!

Ontwerp van de zonnebrand

Heb je al een eigen ontwerp in gedachte stuur dat dan naar ons op en dan regelen wij de rest. Maar weet je nog niet hoe het ontwerp eruit moet gaan zien. Dan helpen wij jou graag! Het team van Nicks zal met jouw wensen een mooi ontwerp maken die ook goed past bij jouw doelgroep en huisstijl. Let op: op 1 zijde van de verpakking staat altijd de productinformatie vermeld. Dit is nodig met een cosmetisch product en daar staat de inhoud en gebruik van het product op. Dit is een eis van de voedsel- en warenautoriteiten en kan dus niet geschrapt worden.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over de zonnebrand kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.