Gepersonaliseerde sokken

Gepersonaliseerde sokken

Sokken liggen bij iedereen in de kast, maar sokken met jouw eigen ontwerp erin geweven zijn uniek. Onze gepersonaliseerde sokken bieden een unieke mogelijkheid om je bedrijf of evenement op een subtiele maar opvallende manier te promoten. Of het nu gaat om het versterken van teamspirit tijdens bedrijfsevenementen of het creëren van eenheid binnen je organisatie, onze sokken zijn de perfecte keuze. 

Vrolijke sokken voor Mediacenter

Mediacenter zocht een leuk relatiegeschenk en ze kwamen met het idee “limited edition sokken”. Dus we mochten voor Mediacenter sokken produceren. En het eindresultaat ziet er erg vrolijk uit!

Waarom geweven sokken?

Wij bedrukken de sokken niet want dan wordt jouw logo/ontwerp uitgerekt en dat ziet er minder mooi uit. Daarom gebruiken we een andere techniek! Wij gebruiken de techniek weven, jouw ontwerp wordt in de sokken geweven terwijl de sokken zelf ook worden geweven. Je ontwerp wordt dan vanaf het draadje rechtstreeks in de sok verweven. Door deze techniek kun je het ontwerp dat erin is geweven niet beschadigen. Zo worden de sokken in de was ook niet beschadigd en het ontwerp zal ook niet vervagen in de was. 

Ruim assortiment

We hebben een ruim assortiment aan sokken, genoeg keuze om de juiste sokken voor jouw bedrijf te bestellen. We hebben sportsokken, enkelsokken, huissokken, werksokken, gerecyclede sokken, bamboe sokken, winter sokken etc. De sokken kun je bestellen vanaf 50 stuks. 

Of je nu op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk, promotie materiaal voor je bedrijf, of gewoon een manier om je team te verenigen, onze gepersonaliseerde sokken zijn de perfecte keuze.

Gepersonaliseerde sokken gemakkelijk bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de sokken bij ons bestellen via de mail (info@nicksreclame.nl). Als je nog vragen hebt over de sokken kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail of telefoon (0103070495).

Heb jij een uitdaging voor ons? Bij ons is niets te gek!