Laat hier je gilets bedrukken

standaArd hoge kwaliteit

Gilets met bedrukking bij Nicks Reclame

Gilets bedrukken via Nicks Reclame zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van bedrukte/geborduurde vesten voor het vergroten van je naamsbekendheid. Jouw personeel wordt met bedrukte/geborduurde vesten hét visitekaartje van je bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de te bedrukken vesten van juiste kwaliteit zijn zodat deze er ook na meerdere malen dragen en/of wassen er nog perfect uitziet.

Gilets zijn vooral ideaal in de zomermaanden. Dan kan je iets verkoelendst aan terwijl je er nog steeds netjes uit ziet. Zo straal je een verzorgd en professioneel beeld naar je klanten uit. Laat de vesten ook bedrukken/borduren, zo kun je jouw bedrijf makkelijk promoten en weten mensen van welk bedrijf je bent.

Gilets met logo

Door het bedrukken/borduren van gilets zorg je voor een verzorgd en herkenbaar uiterlijk. Doordat jouw personeel met deze vesten lopen, maken ze automatisch promotie voor jouw bedrijf. Dit is vooral handig bij bijvoorbeeld een beurs.

Waarom je vesten bij Nicks bestellen?

Nick’s is gespecialiseerd in het bedrukken van kleding. Werkkleding bedrukken wij ook zelf en erg zorgvuldig. Wij verzekeren dat onze kleding en bedrukkingen van topkwaliteit zijn. Ook na een paar keer wassen. Kies daarom om je gilets bij ons te laten bedrukken. 

 

Wij hebben niet alleen nette vesten. Wij bieden ook gilets aan voor de buitenwerkers. Vooral in de zomermaanden is dit ideaal. Doordat ze dunner zijn dan een bodywarmer is het minder warm en kan je nog steeds overal je spullen bewaren in de zakken in de gilets. Ook voor deze vesten geldt natuurlijk dat je ze kan laten bedrukken/borduren met jouw logo of tekst.

Al onze gilets snel en makkelijk te bestellen

Heb je jouw vest kunnen kiezen? Dan kan je ze nu makkelijk en snel online bestellen. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt wilt hebben of niet. Daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de gilets en/of andere werkkleding gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen.

Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de gilets en meer, je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Vragen?

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken. Klik op: neem contact op om een afspraak in te plannen.

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!