Laat hier je handschoenen bedrukken of borduren

standaArd hoge kwaliteit

Handschoenen bedrukken of borduren

Tijdens de winter zijn handschoenen de ideale weggever. Ze komen altijd van pas. Hier bij Nicks reclame hebben wij dat goed begrepen. Daarom hebben wij alle soorten handschoen. Maar wat is nou beter dan handschoenen weggeven? Bedrukte of geborduurde handschoenen weggeven! Dit kan met een leuke persoonlijke tekst of bericht, maar als werkgever kan je de handschoenen ook aan je werknemers geven. Zo hebben zij geen kouden handen meer en maak jij als werkgever gratis reclame met jouw bedrukte of geborduurde handschoenen. Handschoen zijn dus een perfect relatiegeschenk.

Handschoenen bedrukken of borduren bij Nicks

Handschoenen bedrukken/borduren via Nicks Reclame zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van bedrukte/geborduurde handschoenen voor het vergroten van je naamsbekendheid. Jouw personeel wordt met bedrukte/geborduurde handschoenen hét visitekaartje van je bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de te bedrukken/borduren handschoenen van de juiste kwaliteit zijn zodat deze er ook na meerdere malen dragen en of wassen perfect uitziet. Nick’s Promo is gespecialiseerd in het bedrukken in kleding. Werkkleding bedrukken wij ook zelf en erg zorgvuldig. Door onze service blijft je kleding nog een top kwaliteit, ook na een paar keer wassen of dragen.

Alle soorten handschoenen bij Nicks

Bij Nicks begrijpen wij dat je voor verschillende momenten verschillende handschoenen nodig hebt. Daarom hebben een breed assortiment aan handschoenen. Wij hebben bijvoorbeeld: Werkhandschoenen, handschoenen voor touchscreen, dikke en dunne handschoenen, wollen handschoen, waterdichte handschoenen en je kan zelfs je nitril en vinyl handschoenen bij ons bestellen. Keuze genoeg dus!

Al onze handschoenen snel en makkelijk online te bestellen

Heb je jouw handschoenen kunnen kiezen? Dan kan je ze makkelijk en snel online bestellen. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet, daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de handschoenen en/of andere (werk)kleding gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Ook bieden wij normale handschoenen aan als je dat als relatiegeschenk wilt geven. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de handschoenen. Je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Vragen?

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken. Klik op: neem contact op om een afspraak in te plannen.

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!