Geweven sokken

Nicks regelt 't

Sokken met jouw eigen logo of bedrijfsnaam

Sokken met jouw logo erin geweven zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van gewoven sokken voor het vergroten van je naamsbekendheid: jouw personeel wordt met gewoven sokken hét visitekaartje van je bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de gewoven sokken van juiste kwaliteit is, zodat deze er ook na meerdere malen dragen en of wassen perfect uitziet. 

Waarom sokken?

Door het weven van sokken zorg je voor herkenbaarheid bij de doelgroep die voor jouw bedrijf geldt. Gewoven sokken zijn ideaal voor elk seizoen. Wie doet er namelijk nou schoenen aan zonder sokken? Vooral tijdens het werk moet je zorgen dat je comfortabele sokken aan hebt. Wij hebben bij Nick’s reclame & meer de meest fijne sokken voor jouw bedrijf. Zo blijven de voeten van je personeel niet alleen warm maar ook comfortabel. 

Gewoven sokken als relatiegeschenk

Niet alleen zet je sokken in als promotiemateriaal, maar ook kan je het inzetten als relatiegeschenk. Gewoven sokken zijn altijd leuk om weg te geven aan je relaties. Je waardering laat je niet alleen blijken in geld, daarom geef je een geschenk. Gewoven sokken zijn niet alleen erg leuk, maar ook origineel. Doordat het geen standaard geschenk is laat je zien dat je over het geschenk hebt nagedacht. Zo laat je je waardering nog meer blijken, en dat zullen je relaties ook zeker waarderen en belonen in de toekomst. Klik hier om een voorbeeld te zien van sokken die als relatiegeschenk zijn gegeven.

Al onze sokken zijn snel en makkelijk online te bestellen

Heb je jouw sokken kunnen kiezen? Dan kan je hem ook makkelijk en snel online bestellen gelijk. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet, daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de sokken en/of andere werkkleding gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de sokken, je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Voorbeelden

Verschillende sokken die wij hebben gemaakt

Vragen?

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nicksreclame.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken. Klik op: neem contact op om een afspraak in te plannen.

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!