Verjaardagsvlaggen

Pak je verjaardag groot uit

jouw eigen verjaardagsvlag

Het is feest! Ben jijzelf jarig en wil je het extra opvallend uitpakken? Of is jouw vriendin of vriend 50 jaar geworden en wil je een Sarah of Abraham vlag uithangen? De leukste verjaardagsvlaggen zijn bij ons te regelen! Maak jouw verjaardag of de verjaardag van iemand anders speciaal. Zeker een mijlpaal om groots te vieren.

Waarom een verjaardagsvlag?

Als jij je verjaardag nou echt groot uit wil pakken dan is dat met een verjaardagsvlag zo gedaan. Zo kan iedereen die langsloopt zien dat jij de jarige jet bent. Het is ook heel leuk om voor iemand anders een verjaardagsvlag te bestellen! Bijvoorbeeld als je een surprise feestje wilt organiseren. Dan zullen ze echt verrast zijn als ze bijvoorbeeld zichzelf zien op een vlag waarop staat gefeliciteerd. 

Ontwerp van de verjaardagsvlaggen

Je kunt bij ons de verjaardagsvlag laten bedrukken met een foto, tekst of beide. Bijvoorbeeld de cijfers van je leeftijd of heel groot je gezicht op de vlag. Het is maar net wat jij graag op je verjaardagsvlag wilt. Heb je een eigen ontwerp dan stuur je die naar ons en dan gaan wij het voor jou bedrukken. Maar als je geen eigen ontwerp hebt dan kunnen wij jou daarmee helpen. We bedenken graag een ontwerp voor jouw verjaardagsvlag! 

Vragen?

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken. Klik op: neem contact op om een afspraak in te plannen.

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!