Stickers bedrukken

Bij ons is NICKS onmogelijk

Stickers zijn een goede manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Overal waar je loopt kom je wel stickers tegen. Stickers zijn een doelmatig en een makkelijke manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Er komt vaak aardig wat kijken bij het opstarten van een eigen kledinglijn. NICKS helpt jou een stukje op weg door uit te leggen waar je allemaal aan moet denken.

Stickers zijn een goede manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Overal waar je loopt kom je wel stickers tegen. Stickers zijn een doelmatig en een makkelijke manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Stickers zijn goed voor elke doelgroep, jong en oud. Stickers drukken bij Nicks is goedkoop en je krijgt goede kwaliteit stickers ervoor terug. Bestel daarom je stickers bij Nicks reclame & meer. 

Ontwerp van de stickers

We hebben stickers in verschillende formaten, of je nu kleine stickers nodig hebt, of een raamsticker die het hele aanzicht van je bedrijfspand moet veranderen. Bij Nicks moet je zijn voor stickers drukken op uiteenlopende formaten. Heb je een huisstijl waar mensen jou aan herkennen of wil je dat graag? Gebruik jouw huisstijl kleuren dan bij elk promotieartikel die uitdeelt. Zo zullen mensen die kleuren aan jouw merk koppelen. Ook is het belangrijk dat jouw stickers opvallen en dat mensen geïnteresseerd zijn om ernaar te kijken. Heb je nog geen idee hoe het design van jouw stickers eruit moet zien? Nicks helpt jou graag daarmee! We hebben een creatief team die graag met jou meedenkt, en we willen natuurlijk allebei een eindresultaat hebben waar we met trots naar kijken. 

Stickers makkelijk en snel bestellen

Heb je jouw stickers kunnen kiezen? Dan kan je deze ook makkelijk en snel online bestellen gelijk. Het enige wat je hoeft te kiezen is hoeveel stuks daarna nemen wij contact met je op. 

Als we contact hebben met elkaar bespreken we nog even goed wat het eindresultaat moet worden. Aan de hand daarvan sturen wij een digitaal voorbeeld. En als je dat hebt goedgekeurd gaan wij aan de slag. Uiteraard is het ook mogelijk om de stickers en/of andere producten gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de oogmaskers, je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Enkele voorbeelden

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken.