Borduren van textiel

pet-met-borduring-Nicks-reclame-scaled.jpg

Textiel borduren

Je hebt niet alleen de optie om je trui of t-shirt te bedrukken met jouw logo maar borduren is ook een mogelijkheid! Er is ook veel mogelijk met het naaien van textiel. Of je nou petten, jassen, broeken of een sweater met jouw logo erop geborduurd wilt hebben. Bijna elk soort textiel is mogelijk. Je vertelt jouw wensen en wij regelen ‘t. Wil je jouw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op textiel geborduurd. Dan ben je op het juiste adres!

Het zorgt voor een chique uitstraling

Borduren oogt chiquer dan bedrukken.

Borduring vervaagt niet

Het mooie aan borduren is dat het erin wordt geborduurd dus jouw logo zal er niet vanaf gaan.

Wassen met hogere temperaturen

Doordat je borduren kiest in plaats van bedrukken kun je de kleding met hogere temperaturen wassen.

Professionele uitstraling

Als het gaat om werkkleding is het belangrijk om een professionele uitstraling af te geven. En dus ook dat jouw logo/bedrijfsnaam of misschien wel een ander ontwerp er professioneel eruit ziet. Als je jouw logo/bedrijfsnaam op het textiel laat naaien creëer je dat gegarandeerd. Met naaien zijn vrijwel alle kleuren mogelijk.

Waarom textiel naaien

Er zit best een groot verschil tussen bedrukken of borduren. Het ziet er niet alleen anders uit maar het voelt ook anders. Geborduurd textiel kan gewassen worden met hogere temperaturen zonder dat jouw logo beschadigt. Bij bedrukt textiel wordt het geadviseerd om het niet hoger dan 40 graden te wassen. 

Als we jouw logo erop willen naaien moeten we gebruik maken van naald en garen om je logo op het textiel aan te brengen. Jouw logo versturen we naar een speciaal digitaal borduurprogramma. Door dit digitale borduurprogramma wordt het op de juiste manier omgezet om te kunnen naaien. De prijs wordt berekend met hoeveel steken het borduurprogamma moet maken.

Heb je nog vragen over
het borduren van textiel?

Als je nog vragen hebt over het naaien van textiel dan kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail (info@nicksreclame.nl), de telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.

Een paar ideetjes!