Over NICKS

Reclame & meer

Bij ons bestaat onmogelijk niet!

Nicks is gespecialiseerd in bedrijfskleding, promotionele artikelen, relatiegeschenken en drukwerk op maat. We willen ontzorgen en hebben graag persoonlijk contact voor optimaal resultaat. Heb je iets nodig dat onze aandacht vereist?

Ons team

Profielfoto-Nick-2.jpg

Nick Voorbach

Eigenaar Nicks Reclame en meer

Altijd in voor een gezellig praatje!

Profielfoto-Ricardo.jpg

Ricardo van Agthoven

Creatieve duizendpoot

Altijd net even dat beetje extra...

profielfoto-Amber.jpg

Amber Dorst

Harde werkerT

Onderweg naar de top!

Profielfoto-job-Nicks-scaled.jpg

Job Stegeman

VormgeverT

Geeft een creatieve draai aan opdrachten!

Profielfoto Jente Nicks

Jente Gunneweg

VormgeverT

Snel en creatief opdrachten oppakken!

Kleding met jouw logo, bedrijfsnaam of iets anders...

Bij Nicks reclame & meer kun je ook terecht voor het laten bedrukken van kleding. De mogelijkheden lijken oneindig! Wil je enkel een logo op de borst van het T-Shirt laten drukken of juist een full color foto groots op de achterzijde van bijvoorbeeld een Hoodie? Geen enkel probleem. Nicks regelt het gewoon. We bedrukken de kleding in huis! Dus je bent meteen bij de bron. Dit zorgt ervoor dat het leveren van bedrukte kleding vaak binnen een paar uur geregeld is! Dus, met spoed kleding bedrukken? Nicks regelt het gewoon.

We bedrukken graag de werkkleding van jouw bedrijf maar we kunnen ook t-shirts bedrukken voor bijvoorbeeld de merchandise van jouw webshop. Je kunt jouw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken maar jouw logo of bedrijfsnaam borduren kan ook. 

Jij hebt de regie in handen behalve als je graag wat meer inspiratie wilt. Wij kunnen je helpen met ideeën opdoen! Je kan het makkelijk online bestellen maar je zou eventueel ook even langs kunnen komen bij ons op het kantoor. Bellen (010 307 04 95) of mailen (info@nicksreclame.nl) is bij ons ook een mogelijkheid.

Drukwerk

Nicks Reclame, wij regelen het gewoon. Drukwerk kan je tegenwoordig overal wel vandaan halen, dat is fijn als je er verstand van hebt en er ook de tijd voor hebt. Laten wij deze tijd nu hebben en er ook nog eens verstand van hebben… Met onze ruime keuze aan producten is er voor ieder wat wils. Of het nu gaat om promotiemateriaal, buitenreclame, bedrukte kleding, relatiegeschenken of andere producten. Wij weten als Abraham waar we de mosterd vandaan moeten halen. 

Laat het zoeken en aanbieden van het juiste product nu maar aan ons over. Naast onze hardlopers, onder andere flyers, posters, visitekaartjes, gevouwen folders en banners, zorgen we ervoor dat ons productaanbod altijd up-to-date is. Bij NICKS weet je zeker dat jouw drukwerk goed geregeld wordt. We hebben een groot assortiment aan kwaliteitsproducten die ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee. Laat je merk, logo of winkel opvallen met drukwerk van NICKS.

Kom je er niet uit? Je kan bij ons altijd een offerte aanvragen. Bij NICKS zorgen we er altijd voor dat iedereen tevreden is. Zoveel service en dan ook nog eens supersnel! Neem vandaag nog contact met ons op en we staan voor je klaar.

Bedrukte relatiegeschenken

We hebben zoveel verschillende soorten relatiegeschenken, meer dan 10.000 relatiegeschenken. En met een relatiegeschenk kun je jouw werknemer of collega’s echt goed verwennen. Een relatiegeschenk zullen ze altijd waarderen. Op onze site bij de shop kun je ons assortiment heel makkelijk vinden, neem gerust een kijkje. Tip: Typ in het zoekbalkje waar je naar op zoek bent en je vind een enorme keuze aan leuke relatiegeschenken. We hebben luxe relatiegeschenken voor jouw werknemers of relaties die je goed wilt verwennen. Zoals een speaker gemaakt van bamboe met jouw logo of draadloze oortjes voorzien van een bedrukking. Maar een kleiner relatiegeschenk is ook enorm leuk. Zoals een fijne pennenhouder met een logo erop of een notitieboekje met bedrukking. 

Als je niet zo goed weet wat je erop wilt of je hebt hulp nodig met het design van je logo dan staan wij voor je klaar. Online bestellen is erg makkelijk, kies hoeveel stuks je wilt en in welke kleur je ze wilt. Maar je zou ook even bij ons op het kantoor langs kunnen komen om het persoonlijk te bespreken. Bellen (010 307 04 95) of mailen (info@nicksreclame.nl) is bij ons ook een mogelijkheid.

Bedrukte promotieartikelen

Promotieartikelen zijn heel handig als je bijvoorbeeld op een evenement of beurs staat. Neem de promotieartikelen mee zoals pennen, frisbees, waterflesjes met jouw logo of bedrijfsnaam erop. Die kan je uitdelen en dan wordt je minder snel vergeten.  We hebben een gevarieerd assortiment dus genoeg keuze! Zo kun je bij ons terecht voor onder andere aanstekers, agenda’s, koffiebekers, bedrukte frisbees, zonnebrillen en nog zoveel meer. Neem een kijkje bij onze shop of op de inspiratie pagina. Laat de inspiratie pagina jou inspireren voor unieke promotieartikelen. Zo vind je het juiste promotieartikel dat exact past bij jouw bedrijf. Als je een product wilt wat niet te vinden is bij onze shop kun je altijd even bellen of mailen en dan regelen wij het promotieartikel dat jij nodig hebt. Wij zullen met jou meedenken om het juiste promotieartikel uit te kiezen. Wij zijn gespecialiseerd in promotieartikelen met bedrukking. Val op en laat je promotieartikel bedrukken met jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of met een persoonlijk bericht. Online bestellen is erg makkelijk kies hoeveel stuks je wilt en in welke kleur je ze wilt. Maar je zou ook even bij ons op het kantoor langs kunnen komen om het persoonlijk te
bespreken. Bellen (010 307 04 95) of mailen (info@nicksreclame.nl) is bij ons uiteraard ook een mogelijkheid.

Kerstpakketten

Kerst is een mooie en bijzondere tijd voor iedereen. En wij hebben de origineelste kerstpakketten voor jou uitgezocht! Klik hier.

Er zijn verschillende thema’s waar je uit kan kiezen maar je kan eventueel ook je eigen kerstpakket in elkaar laten zetten. Geef bijvoorbeeld door wat je in het pakket zou willen hebben of wat het budget is. Wij regelen de rest. Het is ook mogelijk om een thema aan te houden voor het laten leveren van kerstpakketten of dit nu een bepaalde kleur is waarbij alle producten deze kleur hebben of dat het te maken dient te hebben met jullie eigen bedrijf. Nicks regelt het gewoon. En door de leuke selectie van kerstpakketten die wij hebben gemaakt is er genoeg variatie met de grootte, de prijs en de thema’s. Dus ook als je op budget moet blijven hebben wij genoeg keuze voor jou. 

Als je er zelf niet uitkomt kun je met ons contact opnemen en dan komen wij met ideeën voor jou. Als je vragen hebt staan we voor je klaar, kom persoonlijk langs bij ons op het kantoor.

Je kan ons ook telefonisch bereiken (010 307 04 95) of mailen (info@nicksreclame.nl)

Heb jij een onmogelijke klus voor ons?

Voor ons is niets te gek. Samen komen we tot een prachtig resultaat.