Met onze DTF printer kunnen we geweldige full color prints maken.

Ontdek de Voordelen van Kleding bedrukken met DTF.

Textielbedrukking tot in de hoogste detail.

In de dynamische wereld van kledingbedrukking heeft de innovatieve technologie van DTF (Direct to Film) een revolutie teweeggebracht. Laat ons jou helpen met de het bedrukken van de kleding van zeer hoge kwaliteit. 

Nooit meer pellen

Met de DTF techniek hoef je niet meer te pellen. Zoals je dit voorheen wel moest doen bij gebruik van flexfolie. Dat scheelt echt een hoop tijd en werk!

Full colour print

Een kleurverloop, een foto, de regenboog het maakt niet meer uit. Het is gewoon allemaal mogelijk!

Hoge kwaliteit, geen scheuren

De kwaliteit van DTF-transfers is echt enorm goed. We staan er soms zelf nog van te kijken. Was na was zijn de DTF transfers nog altijd mooi en komen er geen scheuren in.

De Kracht van kleding bedrukken met DTF

Haarscherpe Kwaliteit: DTF biedt ongeëvenaarde afdrukkwaliteit, waardoor zelfs de meest gedetailleerde ontwerpen met precisie worden overgebracht op kledingstukken. Deze superioriteit in kwaliteit kan een onderscheidende factor zijn voor jouw bedrijf.

Flexibiliteit in Ontwerp: Met DTF zijn de ontwerpmogelijkheden vrijwel eindeloos. Creëer unieke, op maat gemaakte ontwerpen die voldoen aan de specifieke wensen van jouw klanten of jouw eigen bedrijf, en benadruk deze flexibiliteit op jouw website.

Verhoog de Professionaliteit en Herkenbaarheid: Waarom Bedrijven Moeten Kiezen voor Bedrukte Bedrijfskleding

In de zakelijke wereld, waar de eerste indruk van cruciaal belang is, speelt de juiste bedrijfskleding een essentiële rol bij het uitdragen van professionaliteit en het versterken van de merkidentiteit. In onderstaand verhaal zullen wij (Nicks Reclame) de voordelen bespreken waarom bedrijven moeten kiezen voor het bedrukken van bedrijfskleding en hoe dit kan bijdragen aan het succes en de herkenbaarheid van een onderneming.

1. Professionele Uitstraling: Bedrijfskleding geeft medewerkers een uniforme en professionele uitstraling. Het creëert een gevoel van eenheid en gelijkheid binnen het team, wat niet alleen vertrouwen uitstraalt naar klanten, maar ook een gevoel van trots en betrokkenheid onder werknemers bevordert.

2. Merkidentiteit Versterken: Door bedrijfskleding te bedrukken met het logo, de kleuren en eventueel de slogan van het bedrijf, wordt de merkidentiteit versterkt. Het is een krachtige manier om de visuele elementen van het merk te verspreiden en het bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

3. Herkenbaarheid in de Markt: Bedrukte bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Klanten en potentiële klanten kunnen medewerkers gemakkelijk identificeren, wat de toegankelijkheid vergroot en het vertrouwen in de professionaliteit van het bedrijf versterkt.

4. Teamspirit en Werkcultuur: Bedrijfskleding kan bijdragen aan het bevorderen van een positieve werkcultuur en teamspirit. Het uniforme uiterlijk vermindert ongelijkheid en bevordert een gevoel van gelijkheid en samenwerking, wat gunstig is voor het algehele werkklimaat.

5. Praktische Voordelen: Naast de esthetische voordelen biedt bedrijfskleding ook praktische voordelen. Denk aan bescherming tegen bepaalde werkomstandigheden, het vergemakkelijken van herkenbaarheid in drukke omgevingen en het handhaven van hygiëne- en veiligheidsnormen.

6. Marketing en Promotie: Bedrukte bedrijfskleding fungeert als een bewegende vorm van marketing. Medewerkers die in uniform rondlopen, fungeren als wandelende reclameborden voor het bedrijf. Dit kan een positieve invloed hebben op de naamsbekendheid en het imago van het bedrijf.

Conclusie: Het bedrukken van bedrijfskleding is geen louter esthetische keuze, maar eerder een strategische investering in de uitstraling, herkenbaarheid en professionaliteit van een bedrijf. Door te kiezen voor bedrukte bedrijfskleding geven bedrijven niet alleen vorm aan hun merkidentiteit, maar versterken ze ook de teamgeest en creëren ze een positieve indruk bij klanten en partners. Het is een investering met tastbare voordelen op zowel intern als extern niveau.

Waarom bedrukte kleding bestellen bij Nicks?

DTF Transfers is een innovatieve en veelzijdige techniek voor textielbedrukking die zich onderscheidt van traditionele methoden zoals zeefdruk en DTG. Bij NICKS Reclame zijn we trots om deze geavanceerde druktechnologie aan te bieden, zodat u kunt profiteren van de vele voordelen die het met zich meebrengt. Hier zijn enkele redenen waarom u DTF vellen zou moeten bestellen bij NICKS Reclame.

01.
Perfect voor kleine details

Is jouw ontwerp of logo gedetailleerd? Dat is voor ons geen probleem! 

02.
De bedrukking op het textiel is rekbaar

Goed rekbaar en de print voelt dun aan op het textiel

03.
Direct klaar om te drukken

Eigen productie, dus snelle levering.

04.
Top kwaliteit en snelle levering

De kleding kan vaak dezelfde dag afgehaald worden of worden verzonden.

05.
Gratis bestandscontrole

Onze professionals controleren of de bestanden wel in orde zijn, helemaal gratis!

Wat kost dat dan ongeveer?

ca. 5x5cm

€1,25 p.s.

ca. 10x5cm

€1,75 p.s.

ca. 10x10cm

€2,50 p.s.

ca. 24x10cm

€5,- p.s.

ca. 25x25cm

€7,50 p.s.

ca. 30x40cm

€10,- p.s.

Maatwerk

In overleg

Neem een kijkje

De DTF Transfers bestellen of heb je vragen?

Ricardo helpt je graag

Je kunt de DTF transfers bestellen bij ons via de mail (info@nicksreclame.nl). Daar stuur je jouw ontwerp naartoe en als je nog bepaalde wensen hebt zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij. Als je nog vragen hebt over de DTF transfers kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina.

Direct bestellen

*Na het versturen van het formulier ontvang je van ons een offerte met aanleverspecificaties. Bij akkoord én betaling gaan wij direct over op drukken. (Vaak al dezelfde werkdag).

Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

DTF Transfer is een innovatieve printtechnologie die het mogelijk maakt om afbeeldingen direct op een folie af te drukken en deze vervolgens over te brengen op textiel. Deze methode biedt talloze voordelen, waaronder hoge printkwaliteit, veelzijdigheid en de mogelijkheid om afbeeldingen met meerdere kleuren af te drukken.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige DTF Transfer textiel bedrukkingen, dan is NICKS reclame de juiste keuze. Bij NICKS reclame hebben we een jarenlange ervaring en expertise in DTF Transfer textiel. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor het personaliseren van textiel, zoals T-shirts, sportkleding, petten, tassen en meer.

Bij NICKS reclame staan we bekend om onze hoogwaardige printkwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice. We gebruiken de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw textielproducten er professioneel uitzien en lang meegaan.

Bovendien bieden we bij NICKS reclame betaalbare prijzen voor onze DTF Transfer textiel bedrukkingen en hebben we een uitgebreide selectie van textielproducten om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd T-shirt voor uw bedrijf, een sportteam of voor een speciale gelegenheid, bij NICKS reclame bent u aan het juiste adres.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige DTF Transfer textiel bedrukkingen met uitstekende service en betaalbare prijzen, dan is NICKS reclame de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen!

DTF Transfer Textiel: DTF staat voor Direct To Film en is een techniek voor het bedrukken van textiel. Het is een digitaal printproces waarbij afbeeldingen op een speciale film worden geprint en vervolgens op textiel worden overgebracht met behulp van een warmtepers.

DTF Transfer kan worden gebruikt op een breed scala aan textielmaterialen, zoals katoen, polyester, lycra, spandex, nylon, leer en gemengde stoffen.

Ja, met DTF Transfer is het mogelijk om afbeeldingen met meerdere kleuren, inclusief gedetailleerde ontwerpen en kleurverlopen, te printen.

Enkele voordelen van DTF Transfer zijn: hoge afdrukkwaliteit, levendige kleuren, snelle productietijd, mogelijkheid om complexe ontwerpen te printen en geschiktheid voor zowel grote als kleine oplagen.

Voor DTF Transfer worden speciale DTF-printers gebruikt, die meestal gebruikmaken van inkjet- of piëzo-elektrische printtechnologie en geschikte inkten.

DTF vs. DTG: Het belangrijkste verschil tussen DTF (Direct To Film) en DTG (Direct To Garment) is de manier waarop de afbeeldingen op textiel worden aangebracht. Bij DTF wordt de afbeelding eerst op een film geprint en vervolgens met een warmtepers op het textiel aangebracht, terwijl DTG de afbeelding direct op het textiel print.

DTF vs. zeefdrukken: DTF Transfer is een digitaal printproces, terwijl zeefdruk een analoge techniek is. DTF is geschikter voor het printen van gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen, en is kosten- en tijdefficiënter bij kleine oplagen. Zeefdrukken kunnen echter duurzamer zijn en beter geschikt voor grote oplagen.

Wasinstructies: Om de levensduur van DTF Transfer textielbedrukkingen te verlengen, is het aanbevolen om het textiel binnenstebuiten te wassen op maximaal 30°C, te vermijden om te bleken of chemisch te reinigen, en te drogen op een lage temperatuur. Strijken kan binnenstebuiten op lage temperatuur.

Eigen ontwerp: Ja, ZEKER WETEN! je kunt je eigen ontwerp gebruiken voor DTF Transfer textielbedrukkingen. Zorg ervoor dat je ontwerp een hoge resolutie heeft en in een geschikt bestandsformaat wordt aangeleverd, zoals PNG, JPEG, TIFF of PDF of een vector bestand als .eps of .ai.

Levensduur: De levensduur van een DTF Transfer textielbedrukking hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de gebruikte materialen, de zorg waarmee het textiel wordt behandeld en de wasinstructies. Over het algemeen kunnen DTF Transfer bedrukkingen tientallen wasbeurten meegaan zonder aanzienlijk te vervagen of te verslijten.

DTF Transfer textielbedrukkingen zijn doorgaans concurrerend geprijsd in vergelijking met andere druktechnieken, zoals DTG en zeefdruk. DTF kan kosteneffectiever zijn voor kleine oplagen en complexe ontwerpen, terwijl zeefdruk beter geschikt is voor grotere oplagen.

Nee, er is meestal geen minimumaantal textielproducten vereist voor DTF Transfer bedrukkingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel individuele stukken als kleine oplagen.

DTF Transfer is relatief milieuvriendelijk in vergelijking met sommige andere drukmethoden. Het gebruik van watergedragen inkten en de afwezigheid van oplosmiddelen maken het proces minder schadelijk voor het milieu.

Ja, DTF Transfer is geschikt voor het bedrukken van zowel donkere als lichte stoffen, dankzij de mogelijkheid om witte inkt te gebruiken als basislaag voor donkere materialen.

Het productieproces van DTF Transfer textielbedrukkingen varieert afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de grootte van de bestelling, maar over het algemeen kunnen opdrachten binnen enkele dagen tot een week worden voltooid.

Het maximale afdrukgebied bij DTF Transfer bedrukkingen hangt af van de gebruikte printer en warmtepers. Over het algemeen kunnen afbeeldingen worden afgedrukt op een gebied tot 30 x 40 cm

DTF Transfer is voornamelijk beperkt tot CMYK-kleuren, en het printen van metallic of fluorescerende kleuren kan uitdagend zijn. Sommige gespecialiseerde inkten kunnen dergelijke effecten mogelijk maken, maar de beschikbaarheid en resultaten kunnen variëren.

Zorg ervoor dat je ontwerp een hoge resolutie heeft (minimaal 300 dpi) en in een geschikt bestandsformaat wordt aangeleverd, zoals PNG, JPEG, TIFF of PDF. Raadpleeg de richtlijnen van je DTF Transfer leverancier voor specifieke vereisten.

DTF Transfer vereist meestal geen speciale voorbehandelingen van het textiel, in tegenstelling tot sommige andere druktechnieken zoals DTG. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat het textiel schoon en vrij van stof, vuil of vlekken is voordat het bedrukken plaatsvindt om een optimale hechting en afdrukkwaliteit te garanderen.

Voor het beste kleurresultaat bij DTF Transfer bedrukkingen is het raadzaam om een CMYK-kleurprofiel te gebruiken. Het kan nuttig zijn om te overleggen met je DTF Transfer leverancier voor specifieke kleurprofielinstellingen en aanbevelingen, zodat je kunt zorgen voor een nauwkeurige kleurweergave en een optimaal eindresultaat.