Verzending van de producten

Wij wijzen onze klanten erop dat promotieartikelen maatwerk producten zijn, hierdoor is het herroepingsrecht zoals wettelijk bepaald niet van toepassing. Indien u een klacht heeft over de kwaliteit van ons product, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen vervolgens een passende oplossing voor u vinden.

Bij iedere bestelling die u plaatst moet een bezorgadres opgegeven worden. Het bezorgadres is hierbij het adres waar de producten zullen worden afgeleverd.

we vragen u altijd een factuur- en bezorgadres in te vullen. Het is mogelijk om aan te vinken dat het bezorgadres hetzelfde is als het factuuradres.

Alle zendingen kunnen volledig neutraal verstuurd worden. Wanneer gewenst zal op zowel de verpakking als de inhoud nergens de naam van Nicks reclame & meer staan. Zo kunt u het pakket dus neutraal laten aankomen bij de eindklant! 

Gratis verzending

Bezorging binnen Nederland is geheel gratis bij bestellingen boven de € 75,00. Wilt u een bestelling laten bezorgen op meerdere adressen of buiten Nederland? Neemt u dan contact op met de klantenservice.

Afhalen

In Rotterdam, drukken wij alle kleding en andere textiel zelf. Daarom is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Vinden wij wel leuk hoor, zien we elkaar ook eens! Daarnaast is de koffie ook gewoon lekker! 

Afhalen kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:30 uur en 17:00 uur aan de Metaalhof 27 te Rotterdam.

VERZENDING

De levertermijn verschilt per artikel, bij de meeste artikelen staat een indicatie van een levertermijn aangegeven. Hierbij is een onderscheid gemaakt tussen de levertermijn zonder bewerking en een levertermijn met bewerking van bijvoorbeeld een logobedrukking. Heeft u een deadline? Laat dit ons altijd weten, vaak zijn er mogelijkheden om artikelen sneller te leveren dan de standaard levertermijn.
 

Alle bestellingen worden met een van de partners van UPS, DHL, POSTNL of een andere transporteur geleverd. Indien beschikbaar sturen wij u de tracking informatie als de bestelling verzonden is.  

RETOURNEREN

Bedrijven en organisaties:

Bedrijven en organisaties kunnen een aankoop gedurende een bedenktijd van

14 dagen ontbinden op voorwaarde dat de bestelling niet is gebruikt en het geen op maat gemaakt, aangepast of bewerkt artikel betreft. Voor het retour nemen van bestellingen kunnen kosten in rekening gebracht worden. Retouren worden alleen geaccepteerd als hier toestemming voor is gegeven door Nicks reclame & meer. Indien de aankoopkosten en eventuele overige kosten (zoals verzend- en retourkosten) voor terugbetaling in aanmerking komen, zal Nicks reclame & meer deze kosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding terugbetalen, op voorwaarde dat de bestelling tijdig aan Nicks reclame & meer is geretourneerd. Wilt u retourneren? Neem dan even contact op via info@nicksreclame.nl voor verdere instructies.

Consumenten:

Een consument kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden ontbinden op voorwaarde dat de bestelling niet is gebruikt en het geen op maat gemaakt, aangepast of bewerkt artikel betreft. De kosten voor het terugsturen van de bestelling komen voor rekening van de consument. Indien de aankoopkosten en eventuele overige kosten (zoals verzend- en retourkosten) voor terugbetaling in aanmerking komen, zal Nicks reclame & meer deze kosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding terugbetalen, op voorwaarde dat de bestelling tijdig aan Nicks reclame & meer is geretourneerd. Wilt u retourneren? Neem dan even contact op via info@nicksreclame.nl voor verdere instructies of maak gebruik van onderstaand formulier. 
 

Modelformulier voor herroeping consumenten.

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan:  [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*
 

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.