zorg voor een onvergetelijke kerst

Kerstpakketten 2023, bij Nicks zijn ze uniek

kerstman

Originele kerstpakketten

Kerst is een tijd vol gezelligheid en waardering naar andere mensen. Met de kerstpakketten van Nicks voor je werkrelaties laat je zien hoe erg je jouw medewerkers waardeert!

Maar soms kan het lastig zijn om een kerstpakket uit te kiezen. Daarom hebben wij ook promotieartikelen die je samen kan voegen om zelf een uniek kerstpakket te maken. Zo heb je alle controle over wat jij geeft. Maar als je met je handen in je haar zit en je hebt last van keuzestress. Dan hebben we natuurlijk ook een groot assortiment aan kant & klare pakketten.

We doen elk jaar ons best om een geweldige selectie te maken. Goedkope, middelgrote, dure, luxe, kleine kerstpakketten, maar ook hele grote kerstpakketten. Kerstpakketten vanaf € 6,00 tot € 100,00. Je vind ze allemaal in onze shop.  Zo maken we het kiezen ook weer gemakkelijk voor je. Op budget een kerstpakket kiezen kan ook, het is maar net wat jij graag wilt.

Snelle levering

Zelfs op korte termijn zullen wij er alles aan doen om jouw kerstpakketten op tijd te leveren.

Klantvriendelijk

Hier bij Nick's denken wij altijd uit het belang van de klant. Ben jij gelukkig dan zijn wij gelukkig.

Groot assortiment

Wij hebben een groot assortiment aan kerstpakketten met ook een grote keus in prijzen.

Kerstpakket op een budget

Heb je een budget? Dan is dat ook helemaal oké, we hebben namelijk kleinere kerstpakketten die goedkoper zijn. Je zou ook in plaats van een kerstpakket een luxe cadeau kunnen geven. Hierbij Nicks zullen we altijd een oplossing voor je hebben. Stuur ons eens een e-mail of bel even, we komen er ongetwijfeld samen uit.
Kerstpakket
Je eigen kerstpakket indelen
Als je graag een meer persoonlijk kerstcadeau wilt geven zijn de promotieartikelen die wij aanbieden ook erg leuk om toe te voegen aan het pakket. Er is genoeg keuze om een groot pakket te maken, maar een kleiner pakket kan ook altijd. Met dit fijne geschenk krijg je waardering van werkrelaties.

Onze kerstpakketten collectie

Een kerstpakket die voor jou is ingedeeld, is ook super leuk! we hebben veel verschillende soorten pakketten in verschillende soorten thema’s, groottes en prijzen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een thema zoals chocola of tapas. Onze aanbod is groot dus er zal zeker iets leuks tussen zitten voor je werkrelaties. Zoveel mogelijkheden maar klik hier om de leukste uit te kiezen.

Een paar ideetjes!

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over de kerstpakketten dan kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail (info@nicksreclame.nl), de telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.