effectieve promotie

Drukwerk voor beurzen, betaalbaar en goede kwaliteit

IMG_2725-scaled.jpeg

Wij hebben alles dat je nodig hebt voor jouw stand

Als je op een beurs gaat staan wil je opvallen en een onvergetelijke indruk maken. Drukwerk voor beurzen is een must. Want jouw stand op de beurs is een visitekaartje voor jouw bedrijf. Op een beurs staan is een investering voor jouw bedrijf maar dan moet je wel goed voorbereid zijn en het groot uitpakken. Met een goede stand en de juiste spullen voor beurzen zorg je voor potentiële klanten.

Drukwerk bij Nicks

Nicks reclame & meer helpt met alles wat je nodig hebt voor de beurs zoals naambadges, roll-up banners, posters, brochures, balie displays, folders en nog veel meer. Alles kan bedrukt worden met jouw huisstijl en logo. Het is ook leuk om bij je stand bedrukte promotieartikelen neer te leggen zodat je deze mee kan geven. Zo wordt er automatisch reclame gemaakt voor jouw bedrijf en je geeft mensen wat leuks mee. Denk aan aanstekers, pennen, sleutelhangers als promotieartikel.

Een paar ideetjes!

Drukwerk voor op een beurs bestellen of heb je vragen?

Je kunt drukwerk bestellen bij ons via de mail (info@nicksreclame.nl). Daar stuur je jouw ontwerp naartoe en wat voor drukwerk je wilt. Als je nog bepaalde wensen hebt zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij. Als je nog vragen hebt over drukwerk voor beurzen kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.