Met onze DTF printer kunnen we geweldige transfers printen.

DTF transfers gemakkelijk bij Nicks bestellen, al vanaf 1 stuk en al vanaf € 1,25!

Textielbedrukking tot in de hoogste detail.

DTF, ook wel bekend als Direct To Film, is een geavanceerde print technologie die hoogwaardige en gedetailleerde afdrukken op textiel mogelijk maakt. Met DTF kunnen afbeeldingen met meerdere kleuren en hoge resolutie rechtstreeks op een folie worden afgedrukt en vervolgens worden overgebracht op textiel. Dit resulteert in een duurzame en heldere textielbedrukking met de hoogste details en kwaliteit.

Full colour print

Een kleurverloop, een foto, de regenboog het maakt niet meer uit. Het is gewoon allemaal mogelijk!

Nooit meer pellen

Met de DTF techniek hoef je niet meer te pellen. Zoals je dit voorheen wel moest doen bij gebruik van flexfolie. Dat scheelt echt een hoop tijd en werk!

Hoge kwaliteit, geen scheuren

De kwaliteit van DTF-transfers is echt enorm goed. We staan er soms zelf nog van te kijken. Was na was zijn de DTF transfers nog altijd mooi en komen er geen scheuren in.

DTF transfer combinatie vel
Combineer de logo's op 1 vel!

De DTF methode is zeer goed van kwaliteit het laat namelijk helemaal geen scheuren achter in de opdruk.  De DTF transfers voelen zeer flexibel en dun aan op het textiel. Ook zijn de DTF transfers helder van kleur en gemakkelijk aan te brengen.

Je kunt de transfers drukken op lichte en donkere textiel. Er zijn oneindige hoeveelheid details en kleuren mogelijk. Het maakt niet uit hoe gedetailleerd je het wilt hebben of met kleurverlopen met de DTF transfers kan het gewoon en Nicks regelt ‘t. Door gebruik te maken van DTF transfers kan jouw ontwerp direct op het textiel geperst worden zonder te pellen. 

Stap 01

Maak je bestand op

Maak een vel op met jouw logo's en/of bedrukkingen. Het vel heeft een formaat van 550 x 1000mm. Sla het vel op als PDF, JPG, PNG, AI of .EPS bestand

Stap 02

Verstuur je bestand

Upload het bestand via www.wetransfer.com of mail deze naar info@nicksreclame.nl (niet groter dan 10MB per email)

Stap 03

Knippen en drukken

Je krijgt het vel opgerold binnen. Nu hoef je enkel nog te knippen en te drukken. Succes!

Hoe maken wij de DTF transfers:

Je stuurt jouw ontwerp naar ons via de mail maar als je bestand te groot is, dan maak je gebruik van wetransfer.com. Met de DTF (direct to film) printer printen we jouw ontwerp op een transparante PET-folie. Via de RIP-software wordt jouw ontwerp in spiegelbeeld gezet. Dan begint het printen, eerst wordt de CMYK kleuren geprint en dan wordt jouw ontwerp afgedekt met een witte laag inkt.

Daarna gaat er een speciale witte lijm poeder (granulaat poeder) op jouw ontwerp. De witte lijm poeder valt op jouw ontwerp en wordt een beetje geschud door de poeder shaker. Als dat is gedaan gaat de folie met jouw ontwerp door de droogunit. Vervolgens komt de folie uit de oven en wordt de folie afgekoeld door de kleine ventilators. Zo printen we jouw ontwerp en is het klaar om verstuurd te worden naar jou. Nu je de DTF transfers hebt ontvangen kun je gaan beginnen met het drukken.

Waarom jouw DTF transfers bestellen bij Nicks?

De DTF methode is een innovatieve en veelzijdige techniek voor textielbedrukking die zich onderscheidt van traditionele methoden zoals zeefdruk en DTG. Bij Nicks Reclame zijn we trots om deze geavanceerde druktechnologie aan te bieden, zodat je kunt profiteren van de vele voordelen die het met zich meebrengt. Hier zijn enkele redenen waarom je DTF vellen zou moeten bestellen bij Nicks Reclame.

01.
Perfect voor kleine details

Is jouw ontwerp of logo gedetailleerd? Dat is voor ons geen probleem! 

02.
De bedrukking op het textiel is rekbaar

Goed rekbaar en de print voelt dun aan op het textiel

03.
Direct klaar om te drukken

Als jouw losse transfers binnen zijn kun je direct beginnen met drukken! 

04.
Top kwaliteit en snelle levering

De DTF transfers kunnen soms dezelfde dag afgehaald worden.

05.
Gratis bestandscontrole

Onze professionals controleren of de bestanden wel in orde zijn, helemaal gratis!

Prijzen

ca. 5x5cm

€1,25 p.s.

ca. 10x5cm

€1,75 p.s.

ca. 10x10cm

€2,50 p.s.

ca. 24x10cm

€5,- p.s.

ca. 25x25cm

€7,50 p.s.

ca. 30x40cm

€10,- p.s.

Maatwerk

In overleg

Neem een kijkje

De DTF Transfers bestellen of heb je vragen?

Ricardo helpt je graag

Je kunt de DTF transfers bestellen bij ons via de mail (info@nicksreclame.nl). Daar stuur je jouw ontwerp naartoe en als je nog bepaalde wensen hebt zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij. Als je nog vragen hebt over de DTF transfers kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina.

Direct bestellen

*Na het versturen van het formulier ontvang je van ons een offerte met aanleverspecificaties. Bij akkoord én betaling gaan wij direct over op drukken. (Vaak al dezelfde werkdag).

Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

DTF Transfer is een innovatieve printtechnologie die het mogelijk maakt om afbeeldingen direct op een folie af te drukken en deze vervolgens over te brengen op textiel. Deze methode biedt talloze voordelen, waaronder hoge printkwaliteit, veelzijdigheid en de mogelijkheid om afbeeldingen met meerdere kleuren af te drukken.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige DTF Transfer textiel bedrukkingen, dan is NICKS reclame de juiste keuze. Bij NICKS reclame hebben we een jarenlange ervaring en expertise in DTF Transfer textiel. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor het personaliseren van textiel, zoals T-shirts, sportkleding, petten, tassen en meer.

Bij NICKS reclame staan we bekend om onze hoogwaardige printkwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice. We gebruiken de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw textielproducten er professioneel uitzien en lang meegaan.

Bovendien bieden we bij NICKS reclame betaalbare prijzen voor onze DTF Transfer textiel bedrukkingen en hebben we een uitgebreide selectie van textielproducten om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd T-shirt voor uw bedrijf, een sportteam of voor een speciale gelegenheid, bij NICKS reclame bent u aan het juiste adres.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige DTF Transfer textiel bedrukkingen met uitstekende service en betaalbare prijzen, dan is NICKS reclame de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen!

DTF Transfer Textiel: DTF staat voor Direct To Film en is een techniek voor het bedrukken van textiel. Het is een digitaal printproces waarbij afbeeldingen op een speciale film worden geprint en vervolgens op textiel worden overgebracht met behulp van een warmtepers.

DTF Transfer kan worden gebruikt op een breed scala aan textielmaterialen, zoals katoen, polyester, lycra, spandex, nylon, leer en gemengde stoffen.

Ja, met DTF Transfer is het mogelijk om afbeeldingen met meerdere kleuren, inclusief gedetailleerde ontwerpen en kleurverlopen, te printen.

Enkele voordelen van DTF Transfer zijn: hoge afdrukkwaliteit, levendige kleuren, snelle productietijd, mogelijkheid om complexe ontwerpen te printen en geschiktheid voor zowel grote als kleine oplagen.

Voor DTF Transfer worden speciale DTF-printers gebruikt, die meestal gebruikmaken van inkjet- of piëzo-elektrische printtechnologie en geschikte inkten.

DTF vs. DTG: Het belangrijkste verschil tussen DTF (Direct To Film) en DTG (Direct To Garment) is de manier waarop de afbeeldingen op textiel worden aangebracht. Bij DTF wordt de afbeelding eerst op een film geprint en vervolgens met een warmtepers op het textiel aangebracht, terwijl DTG de afbeelding direct op het textiel print.

DTF vs. zeefdrukken: DTF Transfer is een digitaal printproces, terwijl zeefdruk een analoge techniek is. DTF is geschikter voor het printen van gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen, en is kosten- en tijdefficiënter bij kleine oplagen. Zeefdrukken kunnen echter duurzamer zijn en beter geschikt voor grote oplagen.

Wasinstructies: Om de levensduur van DTF Transfer textielbedrukkingen te verlengen, is het aanbevolen om het textiel binnenstebuiten te wassen op maximaal 30°C, te vermijden om te bleken of chemisch te reinigen, en te drogen op een lage temperatuur. Strijken kan binnenstebuiten op lage temperatuur.

Eigen ontwerp: Ja, ZEKER WETEN! je kunt je eigen ontwerp gebruiken voor DTF Transfer textielbedrukkingen. Zorg ervoor dat je ontwerp een hoge resolutie heeft en in een geschikt bestandsformaat wordt aangeleverd, zoals PNG, JPEG, TIFF of PDF of een vector bestand als .eps of .ai.

Levensduur: De levensduur van een DTF Transfer textielbedrukking hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de gebruikte materialen, de zorg waarmee het textiel wordt behandeld en de wasinstructies. Over het algemeen kunnen DTF Transfer bedrukkingen tientallen wasbeurten meegaan zonder aanzienlijk te vervagen of te verslijten.

DTF Transfer textielbedrukkingen zijn doorgaans concurrerend geprijsd in vergelijking met andere druktechnieken, zoals DTG en zeefdruk. DTF kan kosteneffectiever zijn voor kleine oplagen en complexe ontwerpen, terwijl zeefdruk beter geschikt is voor grotere oplagen.

Nee, er is meestal geen minimumaantal textielproducten vereist voor DTF Transfer bedrukkingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel individuele stukken als kleine oplagen.

DTF Transfer is relatief milieuvriendelijk in vergelijking met sommige andere drukmethoden. Het gebruik van watergedragen inkten en de afwezigheid van oplosmiddelen maken het proces minder schadelijk voor het milieu.

Ja, DTF Transfer is geschikt voor het bedrukken van zowel donkere als lichte stoffen, dankzij de mogelijkheid om witte inkt te gebruiken als basislaag voor donkere materialen.

Het productieproces van DTF Transfer textielbedrukkingen varieert afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de grootte van de bestelling, maar over het algemeen kunnen opdrachten binnen enkele dagen tot een week worden voltooid.

Het maximale afdrukgebied bij DTF Transfer bedrukkingen hangt af van de gebruikte printer en warmtepers. Over het algemeen kunnen afbeeldingen worden afgedrukt op een gebied tot 30 x 40 cm

DTF Transfer is voornamelijk beperkt tot CMYK-kleuren, en het printen van metallic of fluorescerende kleuren kan uitdagend zijn. Sommige gespecialiseerde inkten kunnen dergelijke effecten mogelijk maken, maar de beschikbaarheid en resultaten kunnen variëren.

Zorg ervoor dat je ontwerp een hoge resolutie heeft (minimaal 300 dpi) en in een geschikt bestandsformaat wordt aangeleverd, zoals PNG, JPEG, TIFF of PDF. Raadpleeg de richtlijnen van je DTF Transfer leverancier voor specifieke vereisten.

DTF Transfer vereist meestal geen speciale voorbehandelingen van het textiel, in tegenstelling tot sommige andere druktechnieken zoals DTG. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat het textiel schoon en vrij van stof, vuil of vlekken is voordat het bedrukken plaatsvindt om een optimale hechting en afdrukkwaliteit te garanderen.

Voor het beste kleurresultaat bij DTF Transfer bedrukkingen is het raadzaam om een CMYK-kleurprofiel te gebruiken. Het kan nuttig zijn om te overleggen met je DTF Transfer leverancier voor specifieke kleurprofielinstellingen en aanbevelingen, zodat je kunt zorgen voor een nauwkeurige kleurweergave en een optimaal eindresultaat.