Bedrukte kerstballen

Bedrukte kerstballen, een ideaal relatiegeschenk tijdens de koude winterdagen. Kerstballen met jouw logo/bedrijfsnaam erop zijn ook leuk voor in het kerstpakket! Bedrukte kerstballen als relatiegeschenk zie je niet heel veel dus het is zeker een uniek geschenk.

Effectief als relatiegeschenk en promotiemiddel

Heb je twijfels over hoe effectief het zal zijn? Laten we die gedachte bij jou weghalen want bedrukte kerstballen zijn zeker effectief. Een kerstbal met bedrukking is een tijdloos product en iedereen gebruikt ze. Een bedrukte kerstbal is een geschenk dat ieder jaar weer gebruikt wordt voor de kerstboom. Mensen zullen jouw bedrijf minder snel vergeten en je zal een goede indruk achterlaten. Als je bedrukte kerstballen geeft aan jouw relaties zullen jouw relaties het gegarandeerd waarderen.

Jouw eigen kerstballen op het kantoor

Bedrukte kerstballen zijn niet alleen leuk als relatiegeschenk maar, ze zijn ook leuk om in de kerstboom te doen bij jou op het kantoor. Hoe gaaf is het als je jouw eigen kerstballen hebt waar jouw logo/bedrijfsnaam op staat om die in de kerstboom te doen. De kerstboom word dan ook gedecoreerd met de huisstijl van jouw bedrijf, dat ziet er mooier uit dan gewone kerstballen.

Kerstballen, glas of plastic

Je kunt kiezen tussen glazen kerstballen of plastic kerstballen. Met glazen kerstballen heb je variatie in kleur en de plastic kerstballen zijn standaard gebroken wit.

De glazen kerstballen komen in standaard kleuren en plus-kleuren. De glazen kerstballen moeten wel in grote oplage worden besteld. Als je gaat voor de standaard kleuren dan kan je vanaf 240 stuks bestellen en de plus-kleuren vanaf 500 stuks bestellen. Heb je interesse in de glazen kerstballen? Stuur ons een mailtje of vul het formulier in dat je op deze pagina kunt vinden. En dan gaan wij een offerte voor je opstellen. De plastic kerstballen kun je bestellen in kleine oplage, begint vanaf 50 stuks. De plastic kerstballen zijn gemaakt van het plastic van oude flessen en andere rondzwervende plastic producten.Klik hier om dit product te bekijken in onze shop.

De standaard kleuren, keuze uit 22 kleuren!

De plus-kleuren, keuze uit 131 kleuren!

De bedrukte kerstballen gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de kerstballen bestellen bij ons via de mail (info@nicksreclame.nl) of je vult het formulier in dat op deze pagina staat. Daar stuur je jouw ontwerp naartoe en als je nog bepaalde wensen hebt zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij. Als je nog vragen hebt over de kerstballen kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina.

Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur.