Brievenbus tulpen

Vind bij Nicks unieke relatiegeschenken zoals brievenbus tulpen

Jouw relaties komen thuis van een lange dag werken, ze openen de deur en zien een doosje op de grond. Ze openen het doosje en ze zien dat er mooie tulpen in liggen. Jouw relaties zijn verrast en blij door dit lieve cadeau. Met brievenbus tulpen maak je een echte indruk en laat je goed jouw waardering zien.

Het brievenbus doosje bevat 12 tulpen en het is zorgvuldig ingepakt. De tulpen zijn rechtstreeks afkomstig van de kweker, en staan na het oogsten doorgaans al binnen 24 uur in de vaas. Verser kan dus bijna niet! De brievenbus tulpen worden ingepakt met de juiste verpakking zodat het verzenden van de tulpen geen enkel probleem vormt. Er zit ook een zakje voeding bij voor de tulpen als jouw relaties dat erin doen dan kunnen ze minimaal 7 dagen ervan genieten.

We hebben brievenbus tulpen met verschillende kleuren maar als je voor 1 kleur wilt gaan kan dat ook. Je kunt namelijk een doosje met alleen witte tulpen, roze tulpen, oranje tulpen, paarse tulpen, rode tulpen, gele tulpen. Genoeg kleuren om de juiste te kiezen voor jouw relaties. Is jouw huiskleur oranje kies dan voor oranje tulpen en roze tulpen zijn leuk voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Klik hier om de brievenbus tulpen te bestellen. Ben je nog niet helemaal goed geïnspireerd geraakt neem dan verder een kijkje op onze inspiratie pagina. Hopelijk vind je daar iets leuks!

Brievenbus tulpen