Consumptiemunten

Consumptiemunten voor elk evenement

Organiseer je binnenkort jouw eigen evenement of horecagelegenheid? Dan zijn consumptiemunten een must-have! Je bent op het juiste adres voor consumptiemunten. We hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten munten (jetons).

Het kan voor een groot evenement zijn maar ook voor een klein evenement natuurlijk. Er is genoeg keuze om de juiste keuze te maken voor jouw evenement/horecagelegenheid en voor jouw bedrijf. Je kunt de consumptiemunten ook gebruiken voor andere doeleinden zoals: kermismunten, verkoopautomaten, spaaracties, kortingsacties, verzamelmunten, casino munten en promotionele doeleinden.

Waarom consumptiemunten?

Consumptiemunten hebben veel voordelen, ze worden vooral gebruikt in de horecabranche maar ook andere sectoren. Hieronder zie je een paar voordelen:

  • Gepersonaliseerde consumptiemunten zijn fraudebestendig want er wordt geen contant geld gebruikt.
  • Zeg maar doei tegen wisselen van contant geld want dat is niet meer nodig met consumptiemunten.
  • Consumptiemunten zijn ook milieuvriendelijk want ze kunnen steeds opnieuw gebruikt worden. 
  • Het is een veiligere en snellere betaling, omdat het geld bij één plek is en dat is bij de kassa. 
  • Door gepersonaliseerde consumptiemunten krijgen logo’s, merken, bedrijven en sponsors extra aandacht.  
  • De consumptiemunten kunnen wij compleet in jouw huisstijl maken.
  • Consumptiemunten zijn perfect als marketingmiddel, ze zijn een effectieve en goedkope reclamedrager. 
  • Consumptiemunten worden ook meegenomen als souvenir of aandenken. Zo is de aankoopprijs weer van de munten snel terugverdient.

Verschillende varianten

We hebben veel verschillende soorten munten. Wil je milieuvriendelijke munten of moet je misschien letten op het budget. Of wil je graag extra opvallende munten, Nicks regelt ‘t. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor classic breekmunten en premium breekmunten, deze kun je eenmalig gebruiken en zijn goedkoper dan de andere munten die wij aanbieden. Wil je geen breekmunten? Dan hebben wij ook standaard munten.

Wil je consumptiemunten die je vaker gaat gebruiken voor bijvoorbeeld een evenement dat meerdere dagen duurt, dan raden wij aan om te kiezen voor duurzame, herbruikbare munten. We hebben munten met opdruk in één kleur, munten met opdruk tot 4 kleuren en full color munten. Het is zelfs mogelijk om foto’s op de munten te drukken. Voor extra opvallende munten raden wij de reliëfmunten of de combi munten aan. De combi munten geven de mogelijkheid om een gekleurde rand te kiezen waardoor ze extra opvallen. 

Kom je er niet uit met het kiezen van de juiste munten voor jouw evenement. Dan staan wij voor jou klaar om advies te geven. Neem gerust contact met ons op, dat kan via de mail (info@nicksreclame.nl), telefoon (0103070495) of klik hier om bij onze contactpagina te komen.

Consumptiemunten bij ons bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de consumptiemunten bestellen via de mail (info@nicksreclame.nl). Vertel ons welke munten je graag wilt bestellen en hoe je wilt dat de munten eruit gaan zien. Als je nog andere wensen hebt zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over de consumptiemunten kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, de telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.