Handdoeken bedrukken

Handdoeken laten bedrukken als relatiegeschenk? Nicks regelt ‘t! Verras jouw klanten, collega’s, relaties of gasten met handdoeken waar jouw eigen logo of boodschap op staat. 

Er is keuze uit verschillende soorten handdoeken zoals: gastendoek (30x50cm), golfhanddoek (30x50cm), Handdoek (50x100cm), badlaken (70x140cm), strandlaken (100x180cm). Het team van Nicks helpt je graag met het uitkiezen van de beste soort handdoeken voor jouw bedrijf. De handdoeken zijn gemaakt van katoen (wit badstof) en polyamide. 

Handdoeken met jouw logo

Handdoeken met jouw logo erop is een manier om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Kies ervoor om de handdoek volledig in jouw huisstijl te laten bedrukken. Jouw huiskleuren en misschien wel een slogan van jouw bedrijf. 

Een handdoek met bijvoorbeeld jouw logo/slogan/boodschap erop bedrukt is veel persoonlijker dan een handdoek met niks erop, dit zullen je relaties waarderen. Weet je nog niet precies hoe het ontwerp eruit moet gaan zien voor jouw handdoeken? Geen zorgen, wij helpen je graag! Vertel ons je ideeën en dan gaan we er samen wat moois van maken.

Bedrukte handdoeken voor verschillende gelegenheden

Bedrukte handdoeken kunnen toepasselijk zijn voor verschillende gelegenheden. De gastendoeken zijn erg leuk als je een eigen hotel of airbnb huisje hebt. Zet je logo erop of een boodschap voor jouw gasten. Dat geeft een persoonlijke touch en het is een warm welkom.

Bedrukte handdoeken kunnen ook een leuke toevoeging zijn bij kerstpakketten. Of wanneer het zomer is, dan zijn de strandlakens handig om te geven. Laat jouw collega’s, relaties of klanten schijnen met strandlakens waar jouw eigen logo op staat. 

Bedrukte handdoeken gemakkelijk bestellen of heb je nog vragen? 

Je kunt de bedrukte handdoeken bij ons bestellen via het formulier dat je hiernaast ziet of via de mail (info@nicksreclame.nl). Als je nog vragen hebt over de handdoeken kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail of telefoon (0103070495).