Je eigen biertje!

Nicks heeft de meest originele relatiegeschenken zoals je eigen biertje! Gepersonaliseerd bier is goed voor verschillende gelegenheden en je laat bij iedereen een positieve indruk achter. 

Het is een uniek cadeau en je zal gegarandeerd jouw relaties, werknemers of gasten verrassen. Wil je het label voor de bierflesjes volledig in jouw huisstijl of misschien wil je een mooie boodschap erop, Nicks regelt ‘t!

Verschillende soorten biertjes

Er is keuze uit verschillende soorten biertjes (33cl of 75cl):

IPA is een krachtig speciaalbier van hoge kwaliteit. Het bier heeft een diepe koperen kleur en een stevige, romige schuimkraag. Het aroma is uitnodigend en complex, met hints van hop, citrus en kruiden. Bij de eerste slok proeft men een intense en bittere smaak, gevolgd door tonen van mout. De smaak is rijk en krachtig met een subtiele zoetheid en een kruidige afdronk. Gerechten tip: Gegrild vlees, pittige kazen. 

Tripel is een heerlijk en verfijnd speciaalbier met een fruitige en kruidige smaak.Het bier heeft een heldere gouden kleur. Bij het inschenken komt een aroma van koriander en kruiden vrij, wat bijdraagt aan de complexiteit van de smaak.Het bier heeft ook een lichte bitterheid die het bier een verfrissende afdronk geeft. Gerechtentip: geitenkaas en stoofpot. 

Blond is een heerlijk blond bier. Het is een licht, goudkleurig bier met een aangename, fruitige smaak en een subtiele bitterheid. Het bier heeft een zacht mondgevoel en een verfrissende afdronk. Gerechtentip: salades, visgerechten en kipgerechten

Vind je het lastig om het juiste biertje uit te kiezen. Geen zorgen, wij denken graag met jou mee om het perfecte biertje uit te kiezen. 

Biertje voor verschillende gelegenheden

Gepersonaliseerde biertjes zijn leuk voor verschillende gelegenheden. Heb je bijvoorbeeld wat te vieren op werk? Verras je collega’s dan met biertjes die uniek zijn. Proost in je eigen huisstijl met deze originele biertjes. Je creëert op deze manier goede verbinding en gezelligheid met jouw collega’s. Biertjes met eigen label zijn goed voor elke zakelijke mijlpaal. 

Biertjes met eigen label zijn ook erg leuk voor in de kerstpakketten of zomerpakketten. Zo wordt het allemaal wat meer persoonlijk dan een gewoon biertje van de supermarkt.

Je eigen biertje gemakkelijk bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de gepersonaliseerde biertjes bij ons bestellen via het formulier dat je hiernaast ziet of via de mail (info@nicksreclame.nl). Als je nog vragen hebt over de handdoeken kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail of telefoon (0103070495).