Kledinglabels

Een kledinglabel voor jouw eigen kledinglijn maakt jouw kleding herkenbaar.

Een kledinglabel voor jouw eigen kledinglijn maakt jouw kleding herkenbaar. Kledinglabels zijn een onmisbaar stukje van jouw kledinglijn, het maakt de kleding af. Het wordt niet alleen voor kleding gebruikt maar ook voor andere textielproducten zoals tassen, tenten, matrassen en nog wel meer. 

Een kledinglabel kan in veel verschillende vormen komen. Zoals hang tags, waslabels, katoenen labels, geweven labels enz. Maar welke past het meeste bij jouw merk/bedrijf? Wat voor uitstraling wil je geven aan jouw textielproducten en misschien is het wel handig om een waslabel erin te doen?

Waarom een kledinglabel?

Kledinglabels geven een professionele uitstraling aan jouw producten. Met een eigen kledinglabel op jouw textielproducten vergroot je de naamsbekendheid en maak je makkelijk reclame. Zet op het kledinglabel de wasvoorschriften zodat het duidelijk is voor jouw klanten hoe ze de textielproducten kunnen wassen. Zo hoef je dat niet per se extra uit te leggen. 

Ontwerp van de kledinglabel

Op een kledinglabel kan verschillende dingen. Je zou alleen jouw logo/bedrijfsnaam erop kunnen zetten of misschien wel samen met wasvoorschriften. Of wil je daarvoor 2 aparte kledinglabels? Met een mooi ontwerp voor de kledinglabels zorg je ervoor dat jouw textielproducten een eigen uitstraling hebben. Als je zelf al een ontwerp hebt gemaakt kun je dat naar ons sturen en dan regelen wij de rest. Maar als je nog geen ontwerp hebt, dan kunnen wij jou daarmee helpen. Vertel aan ons jouw ideeën en dan kunnen we er samen iets moois van maken. De kledinglabels kunnen gemaakt worden in verschillende vormen en groottes.  

Kledinglabels gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen

Je kunt jouw eigen kledinglabels bestellen bij ons via de mail (info@nicksreclame.nl). Daar stuur je jouw ontwerp naartoe en als je nog bepaalde wensen hebt zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij. Als je nog vragen hebt over de kledinglabel kan je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina.

Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.