Kussensloop met eigen ontwerp

Een kussensloop bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel? Nicks regelt ‘t

Ben je klaar met niet originele relatiegeschenken voor jouw relaties? Een door jou gepersonaliseerde kussensloop is een origineel en uniek cadeau. Als je een kussensloop met jouw bedrijfsnaam/logo geeft dan zullen jouw relaties zeker verrast zijn. Of als je jouw kantoor of de kantine een beetje wilt opvrolijken en versieren. Dan zijn bedrukte kussenslopen met jouw logo erop perfect!

We kunnen ook wat anders erop drukken dan alleen jouw logo of tekst. Heb jij nog een leuke foto samen met jouw werknemers? Zet die foto er dan op! Dat zullen jouw werknemers superleuk vinden. Zorg er wel voor dat het een scherpe foto is dan ziet het er ook mooier uit op de kussenslopen.

We kunnen 1 kant van de kussenslopen bedrukken maar ook allebei de kanten. Als je hulp nodig heb met het ontwerp van de kussenslopen dan staat het team van Nicks voor jou klaar. Met onze creativiteit en jouw wensen kunnen we tot een mooi eindresultaat komen. Klik hier om contact met ons op te nemen. En als je nog meer wilt lezen over textiel bedrukken klik hier.

Kussensloop bedrukt met het logo van Nicks