Bedrukte mini-tenues/shirts

Mini tenues/shirts zijn leuk als promotieartikel of als relatiegeschenk, geef ze weg tijdens een give-away of deel ze uit onder voetbalclub leden.
Waarom mini-tenues/shirts

Mini-tenues en mini-shirts zijn leuk als promotieartikel of als relatiegeschenk, geef ze weg tijdens een give-away of deel ze uit onder voetbalclub leden. De mini-tenues zijn al jaren populair onder de sportverenigingen zoals voetbalclubs, hockeyclubs en handbalclubs.

Ze zijn vanaf 25 stuks verkrijgbaar, zodat het voor kleinere sportclubs ook mogelijk is om dit product te verkopen aan leden en fans. Je kunt de mini-shirts bijvoorbeeld gebruiken voor jouw autobedrijf. Hang alle mini-shirts met jouw logo in de auto’s die je verkoopt, zo maak je makkelijk reclame. 

Ontwerp van de mini tenues/shirts

Bestel je de mini-tenues voor jouw voetbalclub? Dan is het wel zo leuk dat je ze laat bedrukken met de kleuren van jouw club/vereniging. Het maakt niet uit waarvoor je de mini-tenues en mini-shirts bestelt, je kunt van alles erop drukken. Bij ons worden de mini-tenues en mini-shirts erg mooi en gedetailleerd bedrukt. Kleine lettertjes en kleine logo’s zijn vaak geen probleem maar let op dat hele kleine lettertjes kunnen dichtvallen en niet leesbaar zijn. 

Het mini-tenue is een shirt en broekje dat vast aan elkaar zit dus het is 1 geheel. En het mini-shirt is alleen verkrijgbaar zonder broek. Het blijft hangen door de hanger die in het mini-tenue of mini-shirt zit. Aan de hanger zit de zuignap waardoor de mini-tenue of mini-shirt blijft hangen aan bijvoorbeeld je autoruit. Er is 1 formaat waar je uit kunt kiezen, c.a 17 x 19 cm. Je kan deze perfect aan de autospiegel hangen, want door de grootte wordt je zicht niet geblokkeerd. Maar het mini-tenue of mini-shirt ergens anders ophangen is ook leuk zoals bij jou op het kantoor. 

Mini-tenues en mini-shirts zijn bij ons full colour te bedrukken. Wil je allebei de kanten met hetzelfde bedrukken of 2 verschillende bedrukkingen? Het is allebei mogelijk. De mini-tenues en mini-shirts zijn gemaakt van polyester. De mini-tenues en mini-shirts zijn vanaf €4,50 per stuk verkrijgbaar. 

De bedrukte mini-tenues en mini-shirts gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen

Je kunt de mini-tenues en mini-shirts bestellen bij ons via de mail (info@nicksreclame.nl). Daar stuur je jouw ontwerp naartoe en als je nog bepaalde wensen hebt, zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij. Als je nog vragen hebt over de mini tenues en mini-shirts kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina.

Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langs komen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee. 

mini-tenue