Paraplu met eigen logo

Waarom bedrukte paraplu’s?

Hier in Nederland worden vaak paraplu’s gebruikt, en dat komt omdat wij een regenachtig kikkerlandje zijn. Maar zo maak je met paraplu’s waar jouw logo/bedrijfsnaam op staat weer makkelijk reclame. Iedereen wilt wel een paraplu want ze zullen altijd handig zijn als het weer regent.

Een paraplu gebruik je ook alleen buiten dus iedereen buiten zal jouw logo/bedrijfsnaam zien. Een bedrukte paraplu helpt met de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Je kunt een bedrukte paraplu geven als relatiegeschenk of als promotiemiddel. Je bereikt met bedrukte paraplu’s een grote en diverse doelgroep. Dus het maakt uiteindelijk niet uit wat jouw doelgroep is, want niemand wilt in de regen staan. Bij Nicks ben je op het juiste adres voor alles wat jij bedrukt wilt hebben. Nicks regelt ‘t. 

Ruim assortiment

We hebben een ruim assortiment aan allerlei verschillende soorten paraplu’s. Het is dus wel handig om goed na te denken waarvoor en waarom je deze bedrukt paraplu’s wilt geven. 

Er is keuze uit: klassieke paraplu’s, opvouwbare paraplu’s, omkeerbare paraplu’s, hartvormige paraplu’s, windproof paraplu’s, reflecterende paraplu’s, transparante paraplu’s, stormproof paraplu’s etc. Een hartvormige paraplu is erg leuk om te geven als relatiegeschenk of promotiemiddel tijdens Valentijnsdag. Maar wil je paraplu’s uitdelen op een evenement dan zijn opvouwbare paraplu’s een betere optie. Wij denken ook graag met jou mee als je er niet uitkomt met wat voor soort paraplu je graag wilt. 

Bedrukte paraplu als relatiegeschenk of promotieartikel

Paraplu bedrukken
Paraplu voorbeeld

Wanneer is het beste moment om bedrukte paraplu’s te geven als relatiegeschenk? Dat kan eigenlijk heel het jaar door maar tijdens herfst en winter is denken wij het meest toepasselijk. Je kunt alleen een bedrukte paraplu geven of geef het samen met andere promotieartikelen. Denk aan een bedrukte paraplu samen met een mok en een fleece deken. Er zijn meerdere manieren om jouw relaties echt goed te verrassen en jouw waardering te laten zien. 

Het is misschien ook leuk om paraplu’s met jouw logo/bedrijfsnaam te geven aan jouw klanten als het buiten regent. Zo laat je zien dat je om jouw klanten geeft en jouw klanten zullen dit waarderen. Of deel paraplu’s met jouw logo/bedrijfsnaam uit tijdens regenachtige evenementen. 

Ontwerp van de paraplu

Wij raden aan om jouw eigen huisstijl te gebruiken of kleuren/lettertypes die passen bij de gelegenheid waarvoor je ze weggeeft. We kunnen in één vak van de paraplu jouw logo of bedrijfsnaam zetten of in meerdere vakken nog een ander ontwerp die je graag erop wilt. Weet je niet wat je erop wilt bedrukken wij helpen jou graag. Nicks heeft een creatief team met de leukste ideeën. 

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over de paraplu’s kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail (info@nicksreclame.nl), telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.