Shotjes met eigen etiket

Waarom gepersonaliseerde shotjes?

Shotjes doen terwijl je uitgaat, op een festival bent of misschien wel bij een evenement bent. Gasten bestellen regelmatig een lekker shotje bij horecagelegenheden. Maak indruk op jouw gasten met gepersonaliseerde shotjes en bouw merkidentiteit op.

Een eigen etiket op de shotjes of jouw logo gegraveerd in shotglaasjes zorgt voor vergroting van de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Het geeft een unieke beleving en uitstraling aan jouw bar, club, festival, evenement etc. Shotglaasjes met eigen gravering erin zijn een leuke toevoeging voor jouw horecazaak. 

Kwaliteit shotjes 

De shotjes die je bij ons bestelt zijn gewoon even lekker als de shotjes van A-merken. Shotjes met een eigen etiket of glazen shotjes zijn erg leuk voor jouw gasten om mee te nemen als aandenken. Dit komt dan ergens in hun huis te staan en zo worden ze dus vaak herinnerd aan bijvoorbeeld jouw horecazaak of het evenement die jij hebt georganiseerd.

Ruim assortiment 

We hebben meerdere verschillende smaken. Zo heb je keuze uit: Blue Curacao, kers/framboos, Jägerbomb, tompouce, zure appel, oranje shotje en Copacabana. We kunnen plastic shotjes met een eigen etiket erop voor jou regelen maar we kunnen ook shotglaasjes met gravering erin regelen.

Ontwerp van de shotjes 

De smaak van de shotjes bepaalt ook de kleur van jouw plastic shotjes. Dus stel je voor jouw logo/ontwerp bevat vooral blauw dan is Blue Curacao een goede keuze voor de smaak van jouw gepersonaliseerde shotjes.

Maar sinaasappel shots zijn weer perfect voor koningsdag/nacht of voor de WK. En zo zijn kers/framboos weer leuk voor Valentijnsdag. Shotjes zijn voor veel verschillende soorten gelegenheden toepasselijk. Let erop dat de smaak van het shotje er altijd op moet, hoeveel procent alcohol erin zit en hoeveel milliliter erin zit. Heb je zelf nog geen ontwerp bedacht voor de shotjes dan helpen wij jou graag. Vertel ons jouw ideeën of laat het helemaal aan ons over. Nicks staat voor je klaar!

Shotjes gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de gepersonaliseerde shotjes bij ons bestellen via het formulier hiernaast of via de mail (info@nicksreclame.nl). Vertel ons welke smaak/smaken je graag wilt bestellen en hoe je wilt dat de shotjes eruit gaan zien. Als je nog andere wensen hebt zet je dat ook in de mail, de rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over de shotjes met eigen etiket kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.