Sokken met jouw eigen ontwerp

Sokken, een origineel relatiegeschenk/promotie artikel

Sokken liggen bij iedereen in de kast, maar sokken met jouw eigen ontwerp erin geweven zijn uniek. Hierbij Nicks ben je op het juiste adres voor sokken met een eigen ontwerp. We kunnen jouw eigen ontwerp in de sokken weven of wij helpen mee met het bedenken van een ontwerp.

Nicks heeft een creatief team die met een passend en leuk ontwerp kan komen speciaal voor jouw bedrijf. Sokken met jouw eigen ontwerp is een originele manier van reclame maken maar ook speciaal relatiegeschenk.

Waarom gewoven sokken?

Wij bedrukken de sokken niet want dan word jouw logo/ontwerp uitgerekt en dat ziet er minder mooi uit. Daarom gebruiken wij een andere techniek! Wij gebruiken de techniek weven, jouw ontwerp wordt in de sokken geweven terwijl de sokken zelf ook worden geweven. Je ontwerp wordt dan vanaf het draadje rechtstreeks in de sok verweven.  Door deze techniek kun je het ontwerp dat erin is geweven niet beschadigen. Ze worden in de was ook niet beschadigd en het ontwerp zal ook niet vervagen in de was.

Ruim assortiment

We hebben een ruim assortiment aan sokken, genoeg keuze om de juiste sokken voor jouw bedrijf te bestellen. We hebben sportsokken, enkelsokken, huissokken, werksokken, gerecyclede sokken, bamboe sokken, winter sokken, full colour sokken etc. De sokken kun je in verschillende maten bestellen. Heb je een eigen sport kledinglijn en je verkoopt al shirtjes en hemdjes dan zijn sportsokken een goede toevoeging voor jouw eigen sport kledinglijn. De sokken kun je bestellen vanaf 50 stuks.

Werksokken met jouw logo/bedrijfsnaam erin gewoven zijn perfect om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Vooral als jouw medewerkers buiten moeten werken. Sommige werksokken die wij verkopen zijn niet alleen heel comfortabel door de naadloze hiel en teen maar zijn zeer vochtregulerend die ook een permanente antibacteriële werking hebben. De extra ventilatiezone zorgt voor optimale controle van de lichaamswarmte.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over de sokken kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.