Valenwijn wijnkistje

Valenwijn? Ja dat lees je goed, Valenwijn. Leuk he? De wijnkist speciaal ontworpen voor Valentijnsdag! Je kunt ervoor kiezen om de valenwijn kistjes zelf te vullen met een mooie fles wijn of je laat dit aan ons over en wij verrassen je met een mooie fles Rose, Rode wijn of witte wijn. 

Is jouw partner of iemand waarvan je echt om geeft een echte wijn fan? Dan is “mijn valenwijn” het perfecte Valentijnsdag cadeau! We kwamen op het idee om bedrukte wijnkistjes aan te bieden tijdens Valentijnsdag daardoor de naam “valenwijn”. Standaard worden de bedrukte wijnkisten leeg geleverd, maar wanneer dit gewenst is leveren we ook gevulde wijnkisten. 

Origineel cadeau

We bedrukken de wijnkisten helemaal zelf in onze productieruimte. Valenwijn is een origineel cadeau en anders dan een doosje chocolade en/of een knuffelbeer. AL vinden wij wel dat je het helemaal afmaakt wanneer je deze twee cadeautjes ook nog eens toevoegt. Valenwijn bedrukte wijnkisten zijn ook erg leuk om te geven met bijvoorbeeld bloemen en wat lekkers zoals een lekkere doos bonbons. Je hoeft niet meer te twijfelen over welk Valentijns cadeau je wilt halen.

De valenwijn kistjes gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen?

Bestel bij ons dit unieke cadeau en verras jouw partner of iemand anders waarvan je houdt via de mail (info@nicksreclame.nl). De rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over de valenwijn kistjes kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina.Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.