Vlaggen bedrukken

Je wilt als merk/bedrijf een goede manier vinden om reclame te maken. Reclame dat echt verschil maakt voor jouw bedrijf/merk. Het kan best duur zijn om een goede marketingstrategie te hebben maar dat hoeft niet! Vlaggen met jouw eigen bedrukking erop zoals jouw bedrijfsnaam en/of logo zijn 1 van die strategieën. Bedrukte vlaggen kunnen verschillende doeleinden hebben. Bijvoorbeeld om jouw bedrijf, merk, sponsors te promoten. Of misschien wel voor de opening van jouw nieuwe bedrijf, zo’n vlag maakt dan echt indruk en je valt sneller op. 

Waarom een bedrukte vlag?

Reclamevlaggen zijn een goedkope optie om reclame te maken voor de lange tijdsduur. Vlaggen zijn ook goed zichtbaar voor iedereen die langs loopt en langs rijdt, een echte eyecatcher. Je wordt daardoor minder snel vergeten en zijn de mensen die langslopen/rijden misschien wel potentiële klanten. Neem je promotiemateriaal mee want vlaggen zijn snel opgezet en ook nog is makkelijk mee te nemen. 

Ontwerp van de vlag

Waarvoor ga jij jouw vlag gebruiken is het voor jouw bedrijf? Gebruik dan jouw eigen logo en huisstijl. Dan past het volledig bij jouw merk. Of wil je de vlag gebruiken voor iets anders? Kijk dan waarvoor je het gebruikt en zoek dan de meest passende kleuren. Ontwerpen die creatief zijn, trekken meer de aandacht en worden ook minder snel vergeten. 

De vlag kan besteld worden in veel verschillende maten en materialen. We hebben vlaggen voor veel verschillende soorten gelegenheden. Een full colour bedrukking op de vlaggen is bij ons een mogelijkheid. Hang of zet jij jouw vlag buiten neer dan raden wij aan om een vlag te bestellen van waterbestendig materiaal. Dan heb je toch meer zekerheid dat de vlag mooi blijft. Met jouw eigen ontworpen vlag val je goed op.  Heb je zelf nog geen ontwerp gemaakt, dan kunnen wij jou helpen. Vertel aan ons jouw ideeën en dan maken wij er iets moois van.  

Tips om de bedrukte vlag mooi te houden

Was je vlag altijd voorzichtig, je kan het vergelijken met een wollen trui. Je kunt je vlag maandelijks wassen, het ligt er maar net aan hoe vaak je deze gebruikt. Vouw de vlag niet op terwijl deze nat is en leg deze ook niet nat in de kast. Laat ze hangend drogen, zo behoud je de kleur ook beter. 

De bedrukte vlaggen gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen

Je kunt de vlaggen bestellen bij ons via het bestelformulier die je op deze pagina kan vinden. Of via de mail (info@nicksreclame.nl) daar stuur je jouw ontwerp naartoe en als je nog bepaalde wensen hebt, zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over de vlaggen kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langs komen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.