Vloermatten met jouw logo

Als bedrijf wil je natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten. Mocht je bezoek ontvangen, wil je uiteraard dat jouw bedrijf goed opvalt. Dit kun je doen door bijvoorbeeld spandoeken, raamstickers en eventueel vlaggen te plaatsen. Maar wat dacht je van een deurmat met je logo erop gedrukt? Een mooie eyecatcher is dan toch echt een bedrukte vloermat voorzien van jouw logo. Deze bedrukte vloermat wordt dan zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van het pand gezien. Je kunt hier uiteraard ook creatief mee omgaan door er een leuke tekst of foto op te laten drukken zodat dit blijft hangen bij je relaties. 

Verschillende varianten

Bij Nicks ben je op het juiste adres voor op maat gemaakte binnen/buiten vloermatten. De bedrukte vloermatten zijn er in verschillende varianten. Logomatten zijn een mooie duurzame oplossing voor zowel buiten- als binnengebruik. De zogenaamde “super schraap matten” bieden niet alleen uitstekend zichtbaarheid voor je merk of boodschap, de effectieve schraap actie zorgt ervoor dat vloeren en entrees schoon blijven. Of wat dacht je van de Premium Wipe Clean Promo Vloermat? Dit is een zeer eenvoudig schoon te maken en slipvaste promotionele vloermat. De 1,4 mm rubberen rug zorgt ervoor dat de bedrukte mat perfect vlak blijft liggen, en het oppervlak wordt gepersonaliseerd met een full colour, ontwerp van fotografische kwaliteit. De mat met bedrukking wordt afgewerkt met een duurzaam, licht gestructureerd, waterafstotend oppervlak.

Wil je nu een bedrukte vloermat zoals we deze allen wel kennen? De vloermat die zacht aanvoelt is de ColorStar Light. Dit is een kostenefficiënte promotionele vloermat oplossing van hoge kwaliteit. Promostar logomatten worden digitaal bedrukt met jouw gepersonaliseerd design of logo. Je hebt de keuze uit 66 standaard kleuren. Het ecologische tapijt uit 100% gerecycleerde PET flessen wordt permanent gemaakt op de 1,5 mm antislip rubberen achterzijde met randen van 2 cm rondom.

Waarom een vloermat met jouw logo erop?

Je ontkomt er bijna niet aan. Vele winkels en bedrijven waar je binnenstapt zijn voorzien van een mooi bedrukte vloermat. Een bedrukte vloermat is niet alleen fijn voor het oog maar ook nog is erg praktisch. De bedrukte vloermat houdt goed jouw bedrijf van binnen schoon. Een bedrukte vloermat bij de entree zorgt voor herkenning en heeft uitstraling. Nicks verkoopt evenzeer vloermatten met logo voor buiten en binnen. Het ontwerp moet eruit springen voor jouw doelgroep en het beste is om jouw huisstijl erin te verwerken. 

Heb je zelf geen idee hoe jouw bedrukte vloermat eruit moet gaan zien? Of heb je de mogelijkheid niet om een mooi design aan te leveren? Nicks staat voor jou klaar! Vertel je ideeën en wij maken er een digitale voorbeeld van. Klik hier om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je vloermatten met bedrukking wil bestellen.