Waterpakjes met eigen etiket

Ben je op zoek naar een verfrissende en gezonde manier van reclame maken voor jouw bedrijf? Dan zijn kartonnen waterpakjes een goede keuze.

Ben je op zoek naar een verfrissende en gezonde manier van reclame maken voor jouw bedrijf? Dan zijn kartonnen waterpakjes een goede keuze en een duurzamere keuze dan plastic waterflesjes. Maar alleen de waterpakjes zijn natuurlijk niet genoeg om reclame te maken voor jouw bedrijf. Jouw logo moet erop komen en dat doen wij via een etiket. Zo zijn de waterpakjes herkenbaar en uniek.  

Waarom waterpakjes met eigen etiket?

Waterpakjes met jouw logo erop zijn de perfecte promotieartikel of relatiegeschenk voor verschillende gelegenheden. Organiseer je bijvoorbeeld binnenkort een sportevenement of congres, kies dan voor waterpakjes met jouw eigen logo erop. De bezoekers en jouw relaties kunnen genieten van de waterpakjes met jouw logo erop. Dit is goed voor de naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

Tijdens een vergadering zijn deze waterflesjes ook heel handig en zullen jouw werknemers dit waarderen. Waterpakjes zijn een voordelige optie om te gebruiken als promotieartikel of relatiegeschenk. De waterpakjes zijn gegarandeerd een succes op warme zomerse dagen. Dan is genoeg water drinken essentieel. Statiegeld is bij de waterpakjes niet van toepassing. De kartonnen pakjes zijn veel milieuvriendelijker dan plastic flesjes. Zo hoeven bezoekers en jouw relaties het niet in te leveren bij een supermarkt. Maar ze kunnen de waterpakjes gewoon recyclen. 

Ontwerp van de waterpakjes

Het ontwerp is een belangrijk onderdeel van de waterpakjes. Je kunt kiezen voor een eigen etiket aan één kant van de waterpakjes maar je kunt de waterpakjes volledig personaliseren bij 10.000 stuks. Zijn de waterflesjes voor jouw eigen bedrijf? Gebruik dan jouw huisstijl en logo.

Als je al een ontwerp hebt dan kun je die meesturen met de bestelling. Daarna maken wij er ook nog even een visual van zodat je precies weet hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Heb je nog geen ontwerp? Dat is geen probleem want wij helpen jou graag. Vertel jouw ideeën en wensen, vervolgens gaan we samen kijken of we wat moois voor jou kunnen maken. Een ontwerp dat toepasselijk is voor jouw bedrijf en gelegenheid. 

De waterpakjes gemakkelijk bij ons bestellen of heb je nog vragen

Je kunt de waterpakjes bestellen bij ons via de mail (info@nicksreclame.nl). Daar stuur je jouw ontwerp naartoe en als je nog bepaalde wensen hebt, zet je dat ook in de mail. De rest regelen wij.

Als je nog vragen hebt over de waterpakjes kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier of klik op de knop neem contact op en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail, telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langs komen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.