Wijndozen personaliseren

Een heerlijk wijntje zullen jouw relaties waarderen maar, jouw bedrijf zal nog meer opvallen en een goede indruk maken met wijn in een wijndoos waar jouw logo of een boodschap op staat.

Laat jouw waardering zien op een unieke manier

Wijndozen met bedrukking zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, wil jij graag je klanten of werknemers bedanken? Misschien wel tijdens kerst voor in de kerstpakketten of oud&nieuw?

Een wijndoos met jouw eigen bedrukking is een speciaal en uniek relatiegeschenk. En het is natuurlijk ook veel origineler en leuker om je eigen ontwerp te hebben op de wijndozen dan wijndozen waar niks op staat.

Wat komt er op jouw wijndozen?

Wijndozen met eigen bedrukking is een leuk relatiegeschenk en het helpt ook met de groei en het overwinnen van nieuwe klanten. Je kan je logo erop zetten of een boodschap voor jouw klanten of collega’s.

Met bedrukte wijndozen kan je goed je waardering laten zien naar je klanten of collega’s. Weet je nou niet wat je erop bedrukt wilt hebben, geen zorgen. Nicks heeft een creatief team die jou zeker kan helpen om het juiste ontwerp te maken voor jouw bedrijf of bepaalde gelegenheid. Heb je al eigen ideeën? Wij kunnen jouw idee visualiseren.

Geïnteresseerd in de wijndozen?

Als je geïnteresseerd bent in de wijndozen en ze wilt bestellen dan kun je het formulier hiernaast invullen of een mail naar ons sturen. Je krijgt dan eerst een digitaal voorbeeld voordat je akkoord gaat met de bestelling zodat je zeker weet dat het eruit ziet zoals jij wilt.

Heb je nog vragen over de wijnkisten, dan kan je gemakkelijk contact opnemen, klik hier om contact met ons op te nemen. Wij zijn ook bereikbaar via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nicksreclame.nl).