Wijnkist met eigen bedrukking

Een heerlijk wijntje zullen jouw relaties waarderen maar, jouw bedrijf zal nog meer opvallen en een goede indruk maken met wijn in een wijnkist waar jouw logo op staat.

Laat jouw waardering zien op een unieke manier

Wijnkisten met bedrukking zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, wil jij graag je klanten of werknemers bedanken? Misschien wel tijdens kerst voor in de kerstpakketten of oud&nieuw? Een wijnkist met jouw eigen bedrukking is een speciaal en uniek relatiegeschenk. En het is natuurlijk ook veel origineler en leuker om je eigen ontwerp te hebben op de wijnkisten dan wijnkisten waar niks op staat.

Wat komt er op jouw eigen wijndozen?

Wijnkisten met eigen bedrukking is een leuk relatiegeschenk en het helpt ook met de groei en het overwinnen van nieuwe klanten. Je kan je logo erop zetten of een boodschap voor jouw klanten of collega’s. Door bedrukte wijnkisten behoud je ook jouw bestaande klanten en je laat ook jouw waardering voor hun zien. Weet je nou niet wat je erop gedrukt wilt hebben, geen zorgen. Nicks heeft een creatief team die jou zeker kan helpen om het juiste ontwerp te maken voor jouw bedrijf of bepaalde gelegenheid. Heb je al eigen ideeën? Wij kunnen jouw idee visualiseren.

Geïnteresseerd in de wijndozen?

Weet je niet zeker of jouw logo mooi is op zo’n wijnkistje? Je krijgt eerst een digitaal voorbeeld voordat je akkoord gaat met de bestelling zodat je zeker weet dat het eruit ziet zoals jij wilt. Heb je nog vragen over de wijnkisten of wil je graag jouw eigen wijnkist met bedrukking bestellen? Dan kan je gemakkelijk contact opnemen, klik hier om contact met ons op te nemen. Wij zijn ook bereikbaar via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nicksreclame.nl).