De Ontdooizak!

De Ontdooizak!

Sta je elke winterochtend te klappertanden terwijl je autoruit bedekt is met een dikke ijslaag? Zeg vaarwel tegen deze ontmoedigende start van je dag en veeg met de Ontdooizak over je ruit heen en zie hoe snel die ijzige laag zo weg is. 

Hoe werkt het?

Vul de zak met warm water (mag kokend water zijn) en veeg de Ontdooizak over jouw autoruit. Zo makkelijk verwijdert de Ontdooizak de ijslaag op je autoruit. Geen gedoe meer met krabbers. Zet de zak op je autoruit en zie hoe het ijs smelt als sneeuw voor de zon. Een extra voordeel is, dat je warme handen blijft houden! Klik hier en hierop, dan kun je zien dat de Ontdooizak echt werkt!

Nicks krabben

Ricardo vond dat er wel een makkelijkere manier moest zijn om je ruiten in de ochtend ijsvrij te maken. Hij dacht: “Waarom niet een zak gevuld met heet water?” Ricardo ging het zelf eerst uittesten om te kijken of het echt ging werken. En dat ging helemaal goed. En toen heeft hij de Ontdooizak bedacht.  

Alle voordelen van de Ontdooizak

Snelle toepassing: In plaats van kostbare minuten te besteden aan het krabben van ijs of wachten tot de auto ontdooit, biedt de Ontdooizak een snelle oplossing die tijd en moeite bespaart. Met de Ontdooizak is het ontdooiproces supersnel, zodat je binnen enkele minuten veilig de weg op kunt. Geen frustraties, geen vertragingen en een vlotte start van je dag. 

Veiligheid op de weg: Door snel en effectief ijs van je autoruit te verwijderen, verbetert de Ontdooizak de zichtbaarheid en de veiligheid tijdens het rijden in koude weersomstandigheden.

Schade voorkomen: Schade kan ontstaan ​​door het krabben van ijs dat op je autoruit zit. En krabben is helemaal niet nodig met de Ontdooizak, waardoor de levensduur van de autoruit wordt verlengd en reparatiekosten worden vermeden. 

Waarom de Ontdooizak als relatiegeschenk?

Voeg wat extra gemak en stijl toe aan de winter met de Ontdooizak – een geweldig cadeau voor je belangrijke relaties! Verwen je klanten, medewerkers of relaties met een attent gebaar dat hun dagelijkse rit in de winter net iets aangenamer maakt.

Geef iets wat echt van pas komt en niet iets wat in een la beland! De Ontdooizak combineert handigheid met een vleugje luxe. De Ontdooizak is een relatiegeschenk dat echt jouw waardering laat zien naar de klanten, medewerkers of relaties. Geef meer dan een cadeau – geef een ervaring van comfort en gemak.  

Je eigen Ontdooizak bestellen of heb je nog vragen?

Ben je geïnteresseerd in een prijsopgave? Stuur Ricardo een e-mail, die regelt dat wel met je (ricardo@nicksreclame.nl). Wacht niet tot de kou toeslaat, bestel de Ontdooizak voor jouw medewerkers, klanten of relaties vandaag nog!

Als je nog vragen hebt over de Ontdooizak kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail of telefoon (0103070495).

Heb jij een uitdaging voor ons? Bij ons is niets te gek!