Verlichte beurswand

Verlichte beurswand

Bereid je voor op een opvallende aanwezigheid op je volgende beurs of evenement met onze nieuwste toevoeging: de verlichte beurswand! Met onze verlichte beurswand ben je verzekerd van een onmiskenbare aanwezigheid en zo staat jouw logo/bedrijfsnaam echt in de schijnwerpers. Met de verlichte beurswand trek je nou echt de aandacht van potentiële klanten met dit unieke promotiemiddel. 

Verlichte beurswand voor Chemgas 

We hebben voor Chemgas deze verlichte beurswanden mogen produceren. Het grote voordeel van een verlichte beurswand is dat je stand op een beurs er echt uitspringt! Dit zie je ook meteen terug bij Chemgas, hun stand viel door de wanden echt op en was anders dan andere stands. Het waren twee wanden die aan beide kanten stonden met in het midden de tafel voor het ontvangen van klanten. Ben je opzoek naar beursaankleding? Stuur ons een mail (info@nicksreclame.nl) en wij regelen het gewoon!

Het in elkaar zetten van de verlichte beurswand

De verlichte beurswand is zo snel installeerbaar dat het binnen 5 minuten is gedaan. En het beste hieraan is dat je helemaal geen gereedschap nodig hebt! Het werkt met schuiven en klikken, echt onwijs makkelijk! Dit betekent dat je meer tijd kunt besteden aan het voorbereiden van je stand en het aantrekken van klanten. Met de verlichte beurswand ben je altijd klaar om te schitteren waar je ook bent. 

We hebben ervoor gezorgd dat alle verlichte beurswand benodigdheden passen in één handige tas, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het opzetten en transporteren. Geen gedoe meer met het verzamelen van verschillende onderdelen of het sjouwen van zware materialen. Alles wat je nodig hebt, van de beurswand tot de LED-verlichting, past netjes en georganiseerd in de tas.

Alle voordelen van de verlichte beurswand

Onmisbare zichtbaarheid: Met de verlichte beurswand ben je niet langer slechts een beurswand op een evenement. De heldere verlichting trekt de aandacht van voorbijgangers en nodigt hen uit om jouw stand te bezoeken. Het is de perfecte manier om je te onderscheiden van de massa en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële klanten.

Veelzijdige toepassingen: De verlichte beurswand is niet alleen geschikt voor beurzen en evenementen, maar kan ook worden gebruikt in winkels, showrooms, lobby’s, en meer. Het is een veelzijdig promotiemiddel dat zich gemakkelijk aanpast aan verschillende omgevingen en doeleinden. Of je nu een product wilt presenteren, een boodschap wilt communiceren of gewoon de aandacht wilt trekken, de verlichte beurswand biedt de perfecte oplossing.

Investeren in groei: Het kopen van de verlichte beurswand is niet alleen een aankoop, het is een investering in de groei en het succes van jouw bedrijf op lange termijn. Door te investeren in effectieve promotiemiddelen zoals de verlichte beurswand leg je de basis voor toekomstige groei, klantenbinding en naamsbekendheid.

Met al deze voordelen in gedachten is het duidelijk dat de verlichte beurswand een slimme keuze is voor elke ondernemer die streeft naar succesvolle promotie en zichtbaarheid. Kies vandaag nog voor de verlichte beurswand en laat je bedrijf stralen als nooit tevoren!

Jouw verlichte beurswand gemakkelijk bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de verlichte beurswand bij ons bestellen via de mail (info@nicksreclame.nl). Als je nog vragen hebt over de verlichte beurswand kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail of telefoon (0103070495).

Heb jij een uitdaging voor ons? Bij ons is niets te gek!