Gepersonaliseerde fleece dekens  

Gepersonaliseerde fleece dekens  

Voor de koudere maanden hebben we natuurlijk ook perfecte relatiegeschenken voor jouw relaties. Denk aan gepersonaliseerde fleece dekens. Door het personaliseren van de fleece dekens met jouw eigen logo of tekst maak je een onuitwisbare indruk. Het is een populair relatiegeschenk en jouw relaties zullen het gegarandeerd waarderen. 

Fleece dekens met jouw eigen bedrukking zijn erg passend voor meerdere verschillende promotionele doeleinden. Maak bijvoorbeeld de kerstpakketten voor jouw collega’s compleet met super zachte fleece dekens. Fleece dekens met jouw logo erop zijn ook leuk als je een eigen restaurant met terras hebt. De fleece dekens zorgen voor gezelligheid en warmte. Zo zullen jouw gasten het niet koud krijgen en ziet je terras er nog leuker uit! Fleece dekens komen ook goed van pas op festivals en evenementen.

Fleece dekens voor Blacon en Liftcase

Blacon en Liftcase hebben hun kerstpakketten bij ons besteld. Net zoals vorig jaar kwamen ze weer met een uniek verzoek. Vorig jaar was hun kerstpakket een gepersonaliseerd koel/bartafel met daarin het één en ander aan lekkere hapjes en drankjes. Dit jaar hadden ze weer een compleet ander idee. 

Een gepersonaliseerd houten kratje met daarin wat lekkere hapjes, een fleece deken met hun logo erop geborduurd en een gepersonaliseerd wie-is-het-spel. Weer een uniek idee! Het is niet een standaard kerstpakket dat je bij ons kan bestellen, maar het is een samengesteld kerstpakket met verschillende producten. Zo is een fleece deken natuurlijk een heel goed idee om in je kerstpakketten te doen. Het is een product dat jouw collega’s erg zullen waarderen tijdens de koude wintermaanden. 

Fleece dekens personaliseren 

Fleece dekens bestaan uit polyester, dat is synthetisch materiaal. Daardoor zijn de dekens sterk isolerend en zacht. De fleece dekens zelf zijn niet geschikt om te bedrukken en dat komt door het materiaal van de fleece dekens. De bedrukking zal niet goed hechten en snel scheuren. Daarom worden de fleece dekens geborduurd.

Jouw logo op de fleece dekens geborduurd ziet er mooi uit en hierdoor worden de fleece dekens uniek en herkenbaar. Om de fleece dekens helemaal je eigen te maken is er ook nog de mogelijkheid om er een sleeve omheen te doen. Dan maken we de sleeve helemaal in jouw huis kleuren, lettertypes en stijl. Hoe leuk is dat! 

Fleece dekens gemakkelijk bestellen of heb je nog vragen? 

Je kunt de fleece dekens bij ons bestellen via de mail (info@nicksreclame.nl). Als je nog vragen hebt over de fleece dekens kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail of via de telefoon (0103070495).

Heb jij een uitdaging voor ons? Bij ons is niets te gek!