Gepersonaliseerde trolleys

Gepersonaliseerde trolleys

Ontdek onze collectie aan trolleys, perfect voor zowel zakelijk gebruik als voor op reis. Klik hier en je kunt zien welke trolleys/koffers we allemaal aanbieden.

Waarom zou je kiezen voor een gepersonaliseerde trolley? Het antwoord is simpel: een trolley is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle manier om je merk of boodschap onder de aandacht te brengen. Het is een krachtig marketinginstrument dat jouw bedrijf vertegenwoordigt, waar je ook naartoe gaat.

Gepersonaliseerde trolleys voor VZM uitzendgroep

We hebben voor VZM deze gepersonaliseerde trolleys mogen produceren. VZM wilde graag een uniek relatiegeschenk geven aan hun medewerkers. Hun ideeën voor een leuk relatiegeschenk waren op. Dus wij kwamen op het idee: gepersonaliseerde trolleys. Ze waren erg blij met het eindresultaat en wij natuurlijk ook!

Gepersonaliseerde koffer als relatiegeschenk of promotieartikel

Of je nu op zoek bent naar het perfecte relatiegeschenk voor je trouwe relaties of een uniek promotieartikel voor je volgende beurs of evenement, onze gepersonaliseerde trolleys zijn altijd een schot in de roos. Ze zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar stralen ook professionaliteit en klasse uit.

Wil jij deze zomer unieke zomerpakketten geven aan jouw werknemers? Dan zijn koffers met jouw eigen logo erop ideaal! Je kunt bijvoorbeeld andere relatiegeschenken in de koffer doen, zoals een gepersonaliseerde handdoek, een zonnebril met jouw logo erop en een gepersonaliseerde zonnebrand. Zo is jouw zomerpakket helemaal compleet. 

Voor de zakenwereld zijn onze gepersonaliseerde trolleys ook perfect. Met voldoende ruimte voor al je zakelijke benodigdheden, zoals laptops, documenten en kleding, zijn onze trolleys perfect voor drukke professionals die vaak onderweg zijn. Als promotieartikel of relatiegeschenk zijn onze gepersonaliseerde trolleys een slimme keuze. Door je logo, bedrijfsnaam of boodschap op de trolley te laten bedrukken, geef je niet alleen een praktisch geschenk, maar vergroot je ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Gepersonaliseerde trolleys gemakkelijk bestellen of heb je nog vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je eigen unieke trolleys te bestellen. Met Nicks reis je in stijl! 

Je kunt de trolleys bij ons bestellen via de mail (info@nicksreclame.nl). Als je nog vragen hebt over de koffers kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail of telefoon (0103070495).

Heb jij een uitdaging voor ons? Bij ons is niets te gek!