Houten borrelplank met eigen gravering

Houten borrelplank met eigen gravering

In een tijd waarin personalisatie een belangrijke rol speelt bij het creëren van een blijvende indruk, is er één geschenk dat uitblinkt als een tijdloos en effectief promotieartikel/relatiegeschenk: een houten borrelplank met jouw eigen logo erop gegraveerd. 

Of je nu een ondernemer bent die zijn merkidentiteit wilt versterken, een marketeer die op zoek is naar memorabele promotieartikelen, of gewoon op zoek bent naar een uniek geschenk voor je relaties, dan zijn deze gepersonaliseerde houten borrelplanken perfect!

Houten borrelplank met jouw logo als relatiegeschenk of promotieartikel

Een houten borrelplank met je eigen logo erop gegraveerd als promotieartikel of relatiegeschenk biedt talloze voordelen, zowel voor het bedrijf als voor de ontvanger. Hier zijn enkele redenen waarom dit een uitstekende keuze is:

Een houten borrelplank met je eigen logo erop is een onderscheidend en gedenkwaardig geschenk. Het toont zorg en aandacht voor detail, wat de ontvanger zal waarderen en herinneren. En het laat zien dat je hen als zakelijke relatie waardeert en bereid bent te investeren in een geschenk van hoge kwaliteit.

Een houten borrelplank is een praktisch geschenk dat veelzijdig inzetbaar is. Het kan worden gebruikt als snijplank, serveerplank of decoratief stuk in de keuken. Elke keer dat de ontvanger de houten borrelplank gebruikt, wordt je logo gezien, waardoor het een effectief promotiemiddel is.

In tegenstelling tot traditionele promotieartikelen die snel worden vergeten of weggegooid, heeft een houten borrelplank een langdurige levensduur. Je logo blijft dus langdurig zichtbaar, waardoor het een effectief middel is voor continue naamsbekendheid. 

Een houten borrelplank is vaak een essentieel product als je een eigen horecabedrijf hebt. Ideaal voor bijvoorbeeld de kaasplanken, dat is veel leuker dan een saaie borrelplank waar niks op staat. Het creëert saamhorigheid als meerdere producten in jouw horecabedrijf jouw logo erop hebben. Zoals bierviltjes met jouw logo erop en werkkleding met jouw logo erop, daarvoor kun je natuurlijk ook bij ons terecht.   

Gepersonaliseerde houten borrelplank

Het graveren van je eigen logo in een houten borrelplank biedt de mogelijkheid tot maatwerk en personalisatie. Je kunt kiezen voor verschillende houtsoorten (eiken, beuken, olijf of walnoot), verschillende vormen (bijvoorbeeld rond of de vorm van een dier) die aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. 

Het graveren van logo’s in hout is een populaire en duurzame manier om naamsbekendheid te creëren. Deze bewerking wordt uitgevoerd met een graveermachine, die met precisie en detail het hout kan bewerken. Het eindresultaat is een indrukwekkende gravure van hoge kwaliteit die zorgt voor een professionele uitstraling. De houten borrelplank gaat een leven lang mee zonder te vervagen of te vervormen.

Gepersonaliseerde houten borrelplanken gemakkelijk bestellen of heb je nog vragen?

Je kunt de houten borrelplanken bij ons bestellen via de mail (info@nicksreclame.nl). Als je nog vragen hebt over de houten borrelplanken kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail of telefoon (0103070495).

Heb jij een uitdaging voor ons? Bij ons is niets te gek!