Ski Hut & Get Back werkkleding

Ski Hut & Get Back werkkleding

Het nieuwe jaar brengt altijd een golf van frisse energie met zich mee, en dit jaar zijn we verheugd om één van onze nieuwe klanten aan te kondigen:
De Aprés Ski Hut en Get Back!

De Aprés Ski Hut en Get Back hebben gekozen om hun werkkleding bij ons te bestellen. We mochten voor De Aprés Ski Hut o.a. hoodies en T-shirts bedrukken en voor Get Back hetzelfde verhaal. We hebben uiteraard eerst testjes gemaakt voor beide partijen zodat de klant kon zien hoe het eindresultaat eruit gaat zien en het kon goedkeuren.

Waarom is werkkleding belangrijk?

Werkkleding is erg belangrijk voor je bedrijf want zo zorg je voor saamhorigheid. Werkkleding met jouw bedrijfslogo helpt mee aan de herkenbaarheid en representativiteit van jouw bedrijf. Zo zullen jouw klanten/gasten je personeel niet voorbij lopen. We hebben een gevarieerd assortiment met veel keuze. Als het niet lukt of je weet niet wat de juiste werkkleding is voor jouw bedrijf, dan willen wij jou graag helpen.

Ben je geïnteresseerd om werkkleding bij ons te bestellen? 

Wil jij ook werkkleding laten bedrukken voor jezelf en de werknemers? Neem dan contact met ons op, want bij Nicks reclame ben je aan het juiste adres.
Nicks regelt ‘t voor je!
Je kunt werkkleding bij ons bestellen via de mail (info@nicksreclame.nl).

Als je nog vragen hebt over het bedrukken van werkkleding kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik hier en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de e-mail of telefoon (0103070495).

Heb jij een uitdaging voor ons? Bij ons is niets te gek!