Uniek kerstpakket voor Blacon en Liftcase, een gepersonaliseerde Bar / koel tafel!

  • Home
  • Klanten
  • Uniek kerstpakket voor Blacon en Liftcase, een gepersonaliseerde Bar / koel tafel!

Uniek kerstpakket voor Blacon en Liftcase, een gepersonaliseerde Bar / koel tafel!

Blacon en Liftcase wilden niet een standaard pakket maar een keer wat anders. Na een beetje sparren zijn we uitgekomen op een gepersonaliseerde koel / bartafel met daarin het één en ander aan lekkere hapjes en drankjes, een uniek idee.

Dus daar zijn we mee aan de slag gegaan! Wij bieden standaard geen bartafels aan, maar dat houdt ons uiteraard niet tegen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, aangezien deze tafels overal uitverkocht leken te zijn. Maar gelukkig was een werkneemster van Blacon zelf erg scherp en heeft ons hiermee geholpen.

Blacon heeft gekozen voor een blauw thema (past goed bij het logo van Blacon en Liftcase). De logo’s die te zien zijn op de tafel hebben we gedrukt op speciaal sticker materiaal en hierna hebben we deze met de hand erop geplakt. Toen alle koeltafels gevuld waren hebben we deze terug gedaan in de huidige doos en voorzien van fancy kerst cadeaupapier. Wij vonden dit een leuke opdracht/project om te doen. Blacon en Liftcase waren erg blij met het eindresultaat, en wij natuurlijk ook.

Heb jij een uitdaging voor ons? Bij ons is niets te gek!