Kerstpakketten

hoe jij het wilt hebben

Originele kerstpakketten

Kerst is een tijd vol liefde en gezelligheid, en hoe kan je dat nou beter delen dan met een kerstpakket voor je werkrelaties! Maar soms kan het lastig zijn om een kerstpakket uit te kiezen. Daarom hebben wij ook relatiegeschenken die je samen kan voegen om zelf een uniek kerstpakket te maken. Zo heb je alle controle over wat jij geeft. Maar als je met je handen in je haar zit en je hebt last van keuzestress hebben we natuurlijk ook een groot assortiment aan kant & klare kerstpakketten.

Niet altijd een standaard kerstpakket

Let op! Dit zijn niet altijd de standaard kerstpakketten zoals je deze vaak tegenkomt. We doen elk jaar ons best om een geweldige selectie te maken. Goedkope kerstpakketten, middelgrote kerstpakketten, dure kerstpakketten, luxe kerstpakketten, kleine kerstpakketten, maar ook hele grote kerstpakketten. Kerstpakketten vanaf € 6,00 tot € 100,00. Je vind ze allemaal in onze shop. Zo maken we het kiezen ook weer gemakkelijk voor je. Op budget een kerstpakket kiezen kan ook, het is maar net wat jij graag wilt. 

Je eigen kerstpakket indelen

Als je graag een meer persoonlijk kerstcadeau wilt geven zijn de promotieartikelen die wij aanbieden ook erg leuk om toe te voegen aan het pakket. Er is genoeg keuze om een groot pakket te maken maar een kleiner pakket kan ook altijd. Met dit fijne geschenk krijg je niet alleen meer waardering van werkrelaties, maar ook voor je merk/bedrijf.

Onze kerstpakketten collectie

Een kerstpakket dat al voor jou ingedeeld is, is ook super leuk! We hebben veel verschillende soorten pakketten in verschillende soorten thema’s, groottes en prijzen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een thema zoals chocola of tapas. Onze aanbod is groot dus er zal zeker iets leuks tussen zitten voor je werkrelaties. Zoveel mogelijkheden maar neem even een kijkje om de juiste keuze te maken. 

Kerstpakket op een budget

Heb je een budget waar je je aan moet houden? Dan is dat ook helemaal oké, we hebben namelijk kleinere kerstpakketten die goedkoper zijn. Je zou ook in plaats van een kerstpakket een luxe cadeau kunnen geven. Bij Nicks reclame & meer zullen we altijd een oplossing voor je hebben. Stuur ons eens een e-mail of bel even, we komen er ongetwijfeld samen uit. 

Kerst is een erg belangrijke en een mooie tijd. Heb je nog vragen over onze kerstpakketten of over hoe je nou precies een eigen kerstpakket in elkaar kan stellen. Dan kan je ons bellen maar je zou ook even naar ons kantoor toe kunnen komen om het persoonlijk te bespreken

Voorbeelden

Hieronder zie je verschillende soorten kerstpakketten.

Vragen?

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nicksreclame.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken. Klik op: neem contact op om een afspraak in te plannen.

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!