Kleding bedrukken

Dat doen wij ook!

Kleding bedrukken en de technieken

Bij Nicks reclame & meer kun je ook kleding laten bedrukken. T-shirts, truien, hoodies, werkkleding, schorten, handdoeken, petten en nog veel meer. Wil je wat laten drukken op de t-shirts voor je bachelor feestje of ben je op zoek naar veiligheidshesjes met jullie school logo erop? Er zijn zoveel mogelijkheden!

Allerlei mogelijkheden

Wij bieden ook bedrijfskleding aan, het ene bedrijf draagt polo’s, hoodies of t-shirts als werkkleding en de ander weer jassen, schorten, overalls of pakken. Als je niet goed weet wat je precies wil of nodig hebt, denken we graag met je mee, laat ons je adviseren. 

Bij Nicks Reclame kun je ook terecht voor teamkleding. Denk aan voetbalkleding bedrukt met jullie eigen namen en of logo of wat dacht je van de sporttassen met jullie eigen logo of tekst? Kleding bedrukken met jouw logo/merk helpt met de naamsbekendheid. 

Verschillende druktechnieken zoals borduren, zeefdruk transfer, flexfolie en/of DTF

Je kan jouw tekst/logo laten borduren of laten bedrukken. Deze twee technieken zijn behoorlijk verschillend dus hoe je ermee omgaat is ook anders. Met borduren kun je het shirt op hoge temperaturen laten wassen en dan zal er geen beschadigingen komen. Maar met de bedrukking moet je voorzichtiger zijn, je kan het shirt niet op een hoge temperatuur wassen en al helemaal niet in de droger doen. Althans, dit kan wel maar wij raden het af omdat als je dat wel doet dan is er kans op beschadiging. 

De werking van borduren en zeefdruk transfer

Als we de kleding laten borduren doen we dat met naald en garen (niet met de hand uiteraard) om je tekst of logo op het textiel te krijgen. Wij werken samen met een ander bedrijf die zich daarin specialiseert. Hun gebruiken een speciaal borduurprogramma waardoor de logo’s op de juiste manier erop komen. 

Zeefdruk transfers lijkt op traditionele zeefdruk techniek maar nu gaat het met transfers. Zeefdruk transfers zijn zeefdruk bedrukkingen op een kunststof drager met aan de achterzijde een lijmlaag. De inkt gaat dus ook niet direct op het textiel maar op een kunststof drager. De transfers zijn los van het kledingstuk maar door een hittepers komt je tekst/logo op de gewenste kledingstuk komt. Zeefdruk transfers worden aanzienlijk goedkoper bij hogere aantallen. En het handige is om ook transfers op voorraad te houden. Wij kunnen de transfers gratis voor je bewaren bij ons op het kantoor, op die manier bespaar je weer bij nabestellingen. De opstartkosten vervallen als jij nog een voorraad bij ons op het kantoor hebt liggen. Zo kunnen we altijd klaar voor je staan als je bijvoorbeeld weer nieuwe kledingstukken nodig hebt. Het andere voordeel van extra logo’s afnemen is dat logo’s ook op ander textiel gedrukt kan worden en dat we binnen een paar uur kunnen leveren (ligt natuurlijk aan hoeveel stuks het zijn en waar jullie locatie is).  

We kunnen het persen op grote en kleine oplagen. De transfers worden door middel van hoge temperaturen en onder druk op het textiel/kleding geperst. Door de zeefdruk techniek blijft de bedrukking op kleding/textiel goed flexibel. Je hebt ook meer mogelijkheden qua bedrukking locatie door de transfer druk. Zo kun je met een transferdruk ook kiezen voor een mouw opdruk of een andere ongebruikelijke plaatsen. Alle kleurcombinaties met gedetailleerde bedrukkingen zijn mogelijk en de transfers gaan relatief gezien langer mee dan bijvoorbeeld het traditionele zeefdrukken.

Voorbeelden en technieken

Vragen?

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nicksreclame.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken. Klik op: neem contact op om een afspraak in te plannen.

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!