Broeken en rokken bedrukken voor jouw bedrijf

Bij ons is NICKS onmogelijk

Door het bedrukken van broeken en rokken zorg je voor herkenbaarheid bij de doelgroep die voor jouw bedrijf geld. Doordat jouw personeel met deze broeken en rokken lopen, maken ze automatisch promotie voor jouw bedrijf.

Er komt vaak aardig wat kijken bij het opstarten van een eigen kledinglijn. NICKS helpt jou een stukje op weg door uit te leggen waar je allemaal aan moet denken.

Door het bedrukken van broeken en rokken zorg je voor herkenbaarheid bij de doelgroep die voor jouw bedrijf geld. Doordat jouw personeel met deze broeken en rokken lopen, maken ze automatisch promotie voor jouw bedrijf. Nick’s reclame & meer is gespecialiseerd in het bedrukken in kleding. Werkkleding bedrukken wij ook zelf en erg zorgvuldig. Door onze service blijft je kleding nog in top kwaliteit, ook na een paar keer wassen. Kies daarom om je broeken en rokken bij ons te laten bedrukken. 

Broeken en rokken als werkkleding

Broeken en rokken zijn over het algemeen best veel voorkomende werkkleding stukken die je van het bedrijf krijgt. Zorg daarom voor goede kwaliteit broeken en rokken. Zodat de broeken en rokken echt bij het bedrijf passen, laat ze dan bedrukken. Zo krijg je ook weer samenhorigheid op de werkvloer. En zullen klanten/gasten duidelijk zien wie de werknemers zijn. Nick’s reclame & meer heeft een erg ruim aanbod aan broeken en rokken. Daardoor is er altijd wel een broek of rok die past bij jouw bedrijf. Zo hebben wij broeken voor in de bouw met reflecterende strepen, broeken met meerdere zakken en gewoon zakelijke broeken en rokken voor op het kantoor. Er is ook nog keuze uit lange, korte broeken en rokken. Zo heb je voor elk seizoen bedrijfskleding. 

Ons ruime assortiment aan bedrukte broeken en rokken

Wij bij Nick’s reclame & meer hebben een ruim assortiment aan broeken en rokken, zo zit er altijd wel wat bij dat bij jouw bedrijf aansluit. Door het te laten bedrukken maak je het al helemaal persoonlijk en laat je echt zien dat het bij jouw bedrijf hoort. Bedrijfskleding is erg belangrijk, niet alleen voor het promoten van je bedrijf, maar ook veiligheid en eenheid. Daarom zijn broeken en rokken zo belangrijk bij het nemen van bedrijfskleding. Kies er daarom voor om je kleding te laten bedrukken bij Nick’s reclame & meer. Zo heb je gegarandeerd goede en mooie kwaliteit broeken en rokken. 

Al onze broeken en rokken snel en makkelijk online te bestellen

Heb je jouw broek of rok kunnen kiezen? Dan kan je hem ook makkelijk en snel online bestellen gelijk. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet, daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de broek of rok en/of andere werkkleding gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de broeken en rokken, je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Enkele voorbeelden

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken.