Goedkope viltjes bedrukken

Bij ons is NICKS onmogelijk

Viltjes kun je gebruiken op verschillende momenten zoals voor jouw horecabedrijf, werkborrel of misschien wel voor in een bierpakket. Hier bij Nicks kan je jouw viltjes laten bedrukken voor elk moment.

Er komt vaak aardig wat kijken bij het opstarten van een eigen kledinglijn. NICKS helpt jou een stukje op weg door uit te leggen waar je allemaal aan moet denken.

Viltjes kun je gebruiken op verschillende momenten zoals voor jouw horecabedrijf, werkborrel of misschien wel voor in een bierpakket. Hier bij Nicks kan je jouw viltjes laten bedrukken voor elk moment. Viltjes met jouw eigen logo erop of bedrijfsnaam is goed voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Met viltjes die bedrukt zijn met jouw logo of bedrijfsnaam maak je goedkoop en makkelijk reclame voor jouw bedrijf.

Onze viltjes zijn goedkoop maar van goede kwaliteit. Als je kiest voor deze unieke gepersonaliseerde viltjes kan dat een gunstige bijdragen geven aan jouw bedrijf. En dat geldt voor de communicatie van jouw bedrijf maar ook zodat mensen jouw bedrijf minder snel zullen vergeten. Bestel daarom dus je viltjes bij Nicks reclame & meer.  

Viltjes als promotiemiddel

Bedrukte viltjes met jouw logo zijn perfect als promotiemiddel. Het is iets wat elk horecabedrijf wel heeft maar het is ook leuk voor bepaalde evenementen of bij een beurs. Bedrukte viltjes brengen jouw merk onder de aandacht. Mensen zullen jouw bedrijf niet snel vergeten als je jouw eigen bedrukte viltjes heb.

Ontwerp van de viltjes

We hebben vierkante en ronde viltjes waar jouw logo, bedrijfsnaam, tekst of foto op kan die passen bij jouw bedrijf. Je kunt de viltjes eenzijdig bedrukken maar tweezijdig is ook een mogelijkheid. Je kunt op allebei de kanten iets anders laten bedrukken dus als voorbeeld jouw logo aan de ene kant met jouw huiskleuren erin verwerkt en de andere kant een foto met jouw werknemers. Of een QR-code die jouw gasten stuurt naar jouw Instagram, Facebook of misschien wel jouw website. Dat laat gegarandeerd jouw volgers groeien! Weet je niet wat voor ontwerp je op de viltjes wilt? Dan staat het team van Nicks voor jou klaar!

Al onze viltjes makkelijk en snel online bestellen

Heb je jouw viltjes kunnen kiezen? Dan kan je deze ook makkelijk en snel online bestellen gelijk. Het enige wat je hoeft te kiezen is hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet, daarna nemen wij contact met je op. 

Als we contact hebben met elkaar bespreken we nog even goed wat het eindresultaat moet worden. Aan de hand daarvan sturen wij een digitaal voorbeeld. En als je dat hebt goedgekeurd gaan wij aan de slag. Uiteraard is het ook mogelijk om de viltjes en/of andere producten gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de viltjes, je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen! 

Enkele voorbeelden

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken.