Jassen bedrukken

Bij ons is NICKS onmogelijk

Dikke, dunne, lange of korte jassen. Wij bij Nick’s reclame hebben het allemaal. Wat het beste bij jouw bedrijf past.

Er komt vaak aardig wat kijken bij het opstarten van een eigen kledinglijn. NICKS helpt jou een stukje op weg door uit te leggen waar je allemaal aan moet denken.

Jassen met bedrukking voor jouw bedrijf

Dikke, dunne, lange of korte jassen. Wij bij Nick’s reclame hebben het allemaal. Wat het beste bij jouw bedrijf past. Jassen kunnen voor binnen en buiten worden gebruikt. Zo kan je een dikke jas voor in de bouw nemen of een dunne jas voor in het ziekenhuis. Het kan allemaal, en ook allemaal met de bedrukking van jouw bedrijf. 

Jassen bedrukken via Nicks reclame & meer zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van bedrukte jassen voor het vergroten van je naamsbekendheid: jouw personeel wordt met bedrukte jassen hét visitekaartje van je bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de te bedrukken jassen van juiste kwaliteit is, zodat deze er ook na meerdere malen dragen en of wassen er nog steeds perfect uitziet. 

Ruim assortiment aan bedrukte jassen

Wij bij Nick’s reclame hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten jassen. Voor elk bedrijf hebben wij een passende jas. Ook hebben wij verschillende soorten stoffen voor de jassen en dikte. Stel je wilt jassen voor de winter en zomermaanden dan kan je dat bestellen bij Nick’s Reclame. Ook voor de nachtwerkers zijn er jassen. Die jassen hebben reflecterende strepen op de jas, waardoor je goed te zien bent in het donker.

Bedrukte jassen als promotiemateriaal

Door het bedrukken van jassen zorg je voor herkenbaarheid bij de doelgroep die voor jouw bedrijf geld. Doordat jouw personeel met deze jassen lopen, maken ze automatisch promotie voor jouw bedrijf. 

Nick’s reclame is gespecialiseerd in het bedrukken in kleding. Werkkleding bedrukken wij ook zelf en erg zorgvuldig. Door onze service blijft je kleding nog een top kwaliteit, ook na een paar keer wassen. Kies daarom om je bodywarmers bij ons te laten bedrukken. 

Jassen bedrukken via Nicks reclame zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van bedrukte jassen voor het vergroten van je naamsbekendheid: jouw personeel wordt met bedrukte bodywarmers hét visitekaartje van je bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de te bedrukken jassen van juiste kwaliteit is, zodat deze er ook na meerdere malen dragen en of wassen er nog steeds perfect uitziet.

Al onze bodywarmers snel en makkelijk te bestellen

Heb je jouw jas kunnen kiezen? Dan kan je hem ook makkelijk en snel online bestellen. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet. Daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de jassen en/of andere werkkleding gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de jassen. Je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Jassen borduren met jouw logo of tekst

Buiten het bedrukken van jassen kunnen wij deze ook nog borduren. Onze jassen zijn van hoge kwaliteit en uitstekend te borduren met uw logo of tekst. Alleen op de regenjas na (die kunnen beter bedrukt worden) kunnen wij alle jassen borduren. Winterjassen, softshell jassen of bodywarmers noem het maar op. Een geborduurde jas brengt een hoop voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het voor een professionele uitstraling, ook zorgt het voor samenhorigheid bij uw medewerkers en overal waar uw werknemers gaan met deze jassen maakt u gratis reclame.

Enkele voorbeelden

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken.