Laat hier je blazers bedrukken

Bij ons is NICKS onmogelijk

Wat is nou echt belangrijk in het bedrijfsleven? Een eerste indruk maken natuurlijk. Die maak je door er netjes uit te zien. Kies daarom voor bedrukte/geborduurde blazers van Nick’s Reclame.

Er komt vaak aardig wat kijken bij het opstarten van een eigen kledinglijn. NICKS helpt jou een stukje op weg door uit te leggen waar je allemaal aan moet denken.

Blazers met bedrukking bij Nicks Reclame

Wat is nou echt belangrijk in het bedrijfsleven? Een eerste indruk maken natuurlijk. Die maak je door er netjes uit te zien. Kies daarom voor bedrukte/geborduurde blazers van Nick’s Reclame. Door je blazer te laten bedrukken/borduren laat je een betere professionelere indruk achter. Nick’s reclame is gespecialiseerd in het bedrukken van kleding. Kleding bedrukken wij zelf en erg zorgvuldig. Als je bij Nick’s besteld krijg je standaard top kwaliteit. Dat betekent dat na een paar keer wassen uw blazer er nog steeds zo goed als nieuw uitziet. Kies daarom om je blazers bij ons te laten bedrukken.

Bedrukte/geborduurde blazers

Bedrijfskleding is erg belangrijk, niet alleen voor het promoten van je bedrijf, maar ook voor de eenheid onder uw werknemers. Ook zorgt u met bedrukte/geborduurde blazers voor een goed georganiseerd uiterlijk voor uw bedrijf. Daarom zijn blazers zo belangrijk bij het nemen van bedrijfskleding. Kies er daarom voor om je kleding te laten bedrukken/borduren bij Nick’s Reclame. Zo heb je gegarandeerd goede en mooie kwaliteit blazers. Blazers bedrukken/borduren via Nicks Reclame zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van bedrukte/geborduurde blazers voor het vergroten van je naamsbekendheid. Jouw personeel wordt met bedrukte/geborduurde blazers hét visitekaartje van je bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de te bedrukken blazers van juiste kwaliteit zijn zodat deze er ook na meerdere malen dragen en of wassen perfect uitziet.

Bedrukte/geborduurde blazers als promotiemateriaal

Hoe vergroot je nou je naamsbekendheid en laat je je bedrijfsnaam steeds terug komen? Er zijn veel manieren om je naamsbekendheid te vergroten. Het dragen van blazers met jouw logo is daar een van. Daarom hebben wij bij Nick’s Promo hebben een ruim assortiment met de leukste blazers voor jouw bedrijf.

Al onze blazers snel en makkelijk te bestellen

Heb je jouw blazers kunnen kiezen? Dan kan je hem ook makkelijk en snel online bestellen. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet, daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de blazers en/of ander textiel gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de blazers, je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Enkele voorbeelden

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken.