Petten,hoeden en mutsen met bedrukking

Bij ons is NICKS onmogelijk

Het bedrukken of borduren van jouw pet, muts of hoed brengt vele voordelen met zich mee. Als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt zorgt dit voor eenheid bij de medewerkers. Ook maak je gratis reclame als jouw medewerkers met jouw logo op hun muts, pet of hoed rondlopen.

Er komt vaak aardig wat kijken bij het opstarten van een eigen kledinglijn. NICKS helpt jou een stukje op weg door uit te leggen waar je allemaal aan moet denken.

Het bedrukken of borduren van jouw pet, muts of hoed brengt vele voordelen met zich mee. Als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt zorgt dit voor eenheid bij de medewerkers. Ook maak je gratis reclame als jouw medewerkers met jouw logo op hun muts, pet of hoed rondlopen. En tijdens de winterdagen is iets om je hoofd warm te houden natuurlijk ook gewoon lekker. Wil jij nou alleen een pet, muts of hoed voor jezelf dan kan dat natuurlijk ook. Petten, mutsen en hoeden zijn trendy heel het jaar door. Daarom is het altijd een goede keus om deze dan te kopen. In de winter zijn de mutsen vooral populair en in de zomer is het lekker om een pet of hoed te hebben.

Petten, mutsen en hoeden met jouw logo of ontwerp

Petten, hoeden en mutsen bedrukken/borduren via Nicks Reclame zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van bedrukte petten, hoeden en mutsen voor het vergroten van je naamsbekendheid. Jouw personeel wordt met bedrukte/geborduurde petten, hoeden en mutsen hét visitekaartje van je bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de te bedrukken petten, hoeden en mutsen van juiste kwaliteit zijn, zodat deze er ook na meerdere malen dragen en wassen er perfect uitziet. Naast dat het bedrijfskleding is, is het ook nog een leuk relatiegeschenk voor je personeel. Dit zijn namelijk producten die je buiten je werk ook nog kan dragen.

Petten, mutsen en hoeden bedrukken/borduren, laat je inspireren

Wij bij Nick’s Reclame hebben een ruim assortiment aan petten, hoeden en mutsen. Er is keuze tussen materiaal en kleur. Je hebt natuurlijk ook veel verschillende soorten hoeden zoals bijvoorbeeld een fisherman’s hat of een bush hat. Zo heb je veel keuze en kan je goed beslissen welke pet, hoed of muts het beste bij jouw bedrijf past.

Al onze petten, mutsen en hoeden snel en makkelijk online te bestellen

Heb je jouw pet, hoed of muts kunnen kiezen? Dan kan je hem ook makkelijk en snel online bestellen. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet, daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de pet, hoed of muts en/of andere werkkleding gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de petten, hoeden en mutsen. Je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Enkele voorbeelden

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken.