Schoenen voor jouw bedrijf

Bij ons is NICKS onmogelijk

Bij werkkleding komt ook schoenen kijken. Bij veel bedrijven waar er fysiek gewerkt wordt zijn bepaalde schoenen erg fijn om te hebben. Als je bijvoorbeeld in de bouw of in een garage werkt moet je goede werk schoenen hebben zodat het niet zo veel pijn doet als er eventueel wat op valt. Geef je personeel daarom de schoenen die zij nodig hebben om dit werk veilig uit te voeren.

Er komt vaak aardig wat kijken bij het opstarten van een eigen kledinglijn. NICKS helpt jou een stukje op weg door uit te leggen waar je allemaal aan moet denken.

Bij werkkleding komt ook schoenen kijken. Bij veel bedrijven waar er fysiek gewerkt wordt zijn bepaalde schoenen erg fijn om te hebben. Als je bijvoorbeeld in de bouw of in een garage werkt moet je goede werk schoenen hebben zodat het niet zo veel pijn doet als er eventueel wat op valt. Geef je personeel daarom de schoenen die zij nodig hebben om dit werk veilig uit te voeren. Door ons ruime assortiment heb je veel keus aan schoenen en zit er hoogstwaarschijnlijk een paar schoenen bij die past bij jouw bedrijf.

Bestel je werkschoenen bij Nicks Reclame

Schoenen bestellen via Nicks Reclame & Meer zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling.Belangrijk is daarbij dat de schoenen van juiste kwaliteit zijn zodat deze schoenen nog lang mee zullen gaan.

Koop ook je S3 werkschoen bij Nicks Reclame

Bij Nicks reclame kan je kiezen uit een ruim assortiment van werkschoenen met de veiligheidsklasse S3. S3 betekent dat de werkschoenen zijn voorzien van een composiet, aluminium of stalen neus. Met S3 werkschoenen kan je altijd veilig aan het werk.

Waarom wil je S3 werkschoenen

De S3 werkschoenen zorgen voor een optimale beveiliging van je voet. Deze werkschoenen hebben namelijk een veiligheidsneus van composiet, aluminium of staal. Deze neus is getest om een impact van 200 joule te kunnen weerstaan. De S3 werkschoen is ook antistatisch omdat ze energie opnemen in de gesloten hiel. Net zoals de neus is de schokdemping in de hak minimaal 200 joule. Ook heeft de S3 werkschoen een verhoogde waterafstotendheid, een antislipprofiel en een onpenetreerbare tussenzool van kevlar of staal.

De S3 schoenen zijn ideaal voor werk in bijvoorbeeld: magazijn, de agrarische sector, horeca, transport, voedselproductie, evenementen bouwen/afbreken en de bouw. In sommige van deze sectoren zoals de bouw is een S3 werkschoen zelfs verplicht. Er wordt door zorgverzekeraars geen schade kosten vergoed wanneer er blijkt dat er geen S3 werkschoenen zijn gebruikt. Daarom is het essentieel om de juiste werkschoenen te hebben.

Al onze schoenen snel en makkelijk online bestellen

Heb je jouw schoenen kunnen kiezen? Dan kan je hem ook makkelijk en snel online bestellen. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet, daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de schoenen en/of andere werkkleding gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de schoenen, je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Enkele voorbeelden

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken.