Sokken met jouw eigen logo/bedrijfsnaam

Bij ons is NICKS onmogelijk

Sokken met jouw logo erin geweven zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van geweven sokken voor het vergroten van je naamsbekendheid: jouw personeel wordt met geweven sokken hét visitekaartje van je bedrijf.

Er komt vaak aardig wat kijken bij het opstarten van een eigen kledinglijn. NICKS helpt jou een stukje op weg door uit te leggen waar je allemaal aan moet denken.

Sokken met jouw logo erin geweven zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Uiteraard zorg je met het dragen van geweven sokken voor het vergroten van je naamsbekendheid: jouw personeel wordt met geweven sokken hét visitekaartje van je bedrijf. Geweven sokken zijn ideaal voor elk seizoen. Wie doet er namelijk nou schoenen aan zonder sokken? Vooral tijdens het werken moet je zorgen dat je comfortabele sokken aan hebt. Wij hebben bij Nick’s reclame de meest fijne sokken voor jouw bedrijf. Zo blijven de voeten van je personeel niet alleen warm maar ook comfortabel. 

Geweven sokken als relatiegeschenk

Geweven sokken zijn altijd leuk om weg te geven aan je relaties. Je waardering laat je niet alleen blijken in geld, daarom geef je een geschenk. Geweven sokken met jouw logo zijn niet alleen erg leuk, maar ook origineel. Doordat het geen standaard geschenk is laat je zien dat je over het geschenk hebt nagedacht. Zo laat je je waardering nog meer blijken, en dat zullen je relaties ook zeker waarderen en belonen in de toekomst. Klik hier om een voorbeeld te zien van sokken die als relatiegeschenk zijn gegeven.

Al onze sokken zijn snel en makkelijk online te bestellen

Heb je jouw sokken kunnen kiezen? Dan kan je hem ook makkelijk en snel online bestellen gelijk. Het enige wat je hoeft te kiezen is de kleur, hoeveel stuks en of je het bewerkt willen hebben of niet, daarna nemen wij contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om de sokken en/of andere werkkleding gewoon via de telefoon of de e-mail te bestellen. Nog vragen? Wij staan van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden over de sokken, je kunt ons bereiken via info@nickspromo.nl of telefonisch via 0103070495. Via onze sociale media accounts kan je ons ook contacten met een vraag. Onze medewerkers zullen voor je klaar staan om je zo snel mogelijk te helpen!

Enkele voorbeelden

Heb jij een uitdaging voor ons?
Bij ons is NICKS te gek!

Als je nog vragen hebt willen wij jou graag helpen! Je kan gemakkelijk met ons contact opnemen, via de telefoon (0103070495) of via de mail (info@nickspromo.nl). Maar je bent natuurlijk ook welkom om even langs het kantoor te gaan. Daar maken wij ook tijd voor jou om je vragen te bespreken.