pakketten in alle soorten en maten

Geschenk pakketten door Nicks,
verras je relaties

tulpen.jpeg

We hebben een groot assortiment aan geschenk pakketten

Bij Nicks heb je niet alleen maar pakketten voor kerst maar ook voor Pasen, Sinterklaas, brievenbus pakketjes en voor elke gelegenheid. Genoeg keuze om het juiste pakket te kopen voor jouw relaties.

Perfect voor jouw werk relaties maar ook voor jouw werknemers, laat zien hoe erg je hun waardeert. Stuur een leuk bioscoop pakketje of een pakketje met heerlijke prosecco erin. Jouw werk relaties en/of werknemers zullen dit zeker waarderen en erg blij zijn.

Pakketjes voor verschillende gelegenheden

Bepaalde pakketjes zijn perfect voor bepaalde gelegenheden of omstandigheden. Denk daarom goed na waarom je dit relatiegeschenk wilt geven. Wil je misschien een pakketje sturen tijdens Sinterklaas of Pasen? Je kunt voor Pasen een Paas pakketje sturen naar jouw relaties, maar een doosje met verschillende kleuren tulpen is ook erg leuk en toepasselijk voor de gelegenheid. Voor Sinterklaas hebben we onder andere een jute zakje die gevuld is met allerlei lekkers. Ook hebben we voor Sinterklaas een brievenbus pakketje met een chocoladeletter en kruidnoten. Er is genoeg keuze in ons ruime assortiment!

Een paar ideetjes!

Heb je nog vragen over de pakketten?

Als je nog vragen hebt over de pakketten dan kun je makkelijk contact met ons opnemen, klik op de knop onderaan en je komt bij onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via de mail (info@nicksreclame.nl), de telefoon (0103070495) of je kunt even persoonlijk langskomen bij ons op het kantoor. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor voor een lekker bakkie pleur of een kopje thee.